← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Konecranes Demag UK partnere med WES

vicki skjold

Konecranes Demag UK Ltd er blevet partner for Women's Engineering Society (WES).

Løfteudstyrsproducenten og serviceudbyderen, Konecranes Demag UK Limited, har bekræftet sit tilsagn om at skabe lige muligheder for beskæftigelse ved at indgå partnerskab med WES.

Flytningen er i overensstemmelse med virksomhedens mål om at fremme konstruktionssektoren til kvinder og rekruttere kvindelige medarbejdere for at etablere en mere forskelligartet arbejdsstyrke. Konecranes Demag tager en aktiv rolle inden for WES, deltager i organisationens arrangementer og vedtager bedste praksis procedurer. Virksomheden vil også reklamere for tekniske ledige stillinger på WES hjemmeside, jobbrædder og nyhedsbreve for at gøre jobmuligheder mere tilgængelige for kvindelige ingeniører.

WES er en velgørenhed og et professionelt netværk af kvindelige ingeniører, forskere og teknologer, der tilbyder inspiration, support og faglig udvikling. Arbejdet i partnerskab med industrien støtter og inspirerer kvinderne til at nå deres potentiale som ingeniører, forskere og ledere. Det tilskynder engineering uddannelse og uddannelse til at hjælpe virksomheder med at opfylde deres kønsdiversitets- og inkluderingsmål.

Konecranes UK HR direktør, Karen Winfield, udtalte:

"Dette er et problem, hvor jeg er lidenskabelig, og det glæder mig, at Konecranes Demag arbejder sammen med WES for at inspirere og støtte kvinder i ingeniør karriere. At tiltrække kvinder til tekniske roller er en udfordring for mange ingeniørvirksomheder. Vores partnerskab med WES passer ind i vores globale diversitetsprogram og vil sætte os i stand til at tilskynde flere kvinder til at deltage i Konecranes Demag og engineering sektoren som helhed. Jeg er meget begejstret over det samfund, vi bygger, og håber, at det vil inspirere flere kvinder til at blive med os. "

Mark Goringe, Industrial Service Director UK EMEA Mid-West, tilføjede:

"Vores Industrial Service-forretning er fokuseret på rentabel vækst. For at nå dette mål er vi nødt til at tiltrække og rekruttere de rigtige mennesker fra hele teknikområdet. Vores mål er at levere verdensklasse service gennem vores proaktive og rådgivende kunde tilgang. Vores succes afhænger ikke kun af vores produkter og værktøjer i verdensklasse, men også på videreudvikling af vores forskelligartede og rummelige arbejdsplads.

Vi har mange tilgængelige serviceroller inden for virksomheden, som historisk set har været overvejende fyldt af mænd. Vores partnerskab med WES er en vigtig del af vores rekrutteringsstrategi for at nå ud til kvinder inden for ingeniørfællesskabet for at fremme og udfylde de tilgængelige roller, der er åbne inden for Konecranes Demag. "

Konecranes Demag UK Limited
Unit 1 Charter Point, Coalfield Way, Ashby Business Park, Ashby De La Zouch, Leicestershire, LE65 1NF
Tlf: 01332 697 700 Fax: 01332 697 755
www.konecranes.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via