← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Nøglepunkter til UV-succes

Drikkevareproduktion 1 - ATG UV Technology

Desinfektion af vand- og smags-koncentrater er afgørende for at sikre, at produkterne har en lang holdbarhed. Traditionelle oxiderende biocider kan producere biprodukter, herunder trihalomethaner (THM), haloeddikesyrer (HAA'er), nitrosodimethylamin (NDMA) og bromater. Ultraviolet (UV) bestråling er blevet den valgte fødevare- og drikkevareindustri. I modsætning til kemiske desinfektionsmidler introducerer UV-behandling ingen rester eller biprodukter eller ændrer heller ikke de kemiske eller organoleptiske egenskaber.


For at sikre ensartet ydelse skal dit UV-system være korrekt designet, så du skal forsyne din UV-leverandør med fem vigtige oplysninger. Først strømningshastigheden: maksimum, gennemsnit og minimum og brugsmønster. For det andet er, om strømmen er kontinuerlig eller intermitterende. For det tredje er de flydende egenskaber - UV effektiv ikke kun for vand, men bruges også til at behandle sukker sirup. For det fjerde er typen af ​​mikroorganismer, der skal destrueres, således at UV-dosen kan bestemmes. Endelig reaktionskammeret. Det bør være tredjepart, der er godkendt til en anerkendt testprotokol, som den, der er beskrevet i US EPA 2006 Ultraviolet Disinfection Guidance Manual.

Yderligere vejledning kan findes her

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via