← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

JWF-procesløsninger får UK-bred operationel kontrol med strømmåling erhvervelse

jwf dampmåling erhvervelse
  • En samlet gruppe vil have en omsætning på over £ 10m og samarbejde med britiske og internationale virksomheder inden for olie og gas, fødevarer og drikkevarer, kemisk, petrokemisk, pharma, energi, redskaber og bilindustrien
  • Klientbase inkluderer Ineos, Repsol, Nestlé, Diageo, National Grid, Thames Water, Centrica, BMW, Astra Zeneca og Babcock International


Glasgow, Manchester, 29 oktober 2019 - Glasgow-hovedkvarter JWF Process Solutions Ltd, ingeniørspecialister i måle- og instrumenteringsprodukter og -tjenester, har opnået et operationelt fodaftryk i Storbritannien med overtagelsen af ​​Manchester-baseret flowmålspecialist Stream Måling Ltd.

Grundlagt i 1962, JWF har britiske og internationale kunder på tværs af olie-, gas-, mad- og drikkevarer, kemiske og petrokemiske sektorer og tæller Repsol, Chrysaor, Apache, Nestle, Diageo, Macallan, Ineos, PetroIneos og Babcock International blandt sin kundebase.

Streammåling, der er etableret i 1999 efter en ledelsesopkøb fra Schlumberger, dækker forsyningsvirksomheder, energi, bilindustri, fødevarer og drikkevarer og farmaceutiske sektorer med nøglekunder, herunder National Grid, Centrica, Phoenix Gas, Thames Water, Boots Manufacturing, Greencore, BMW og Astra Zeneca.

Den samlede gruppe vil have en omsætning på over £ 10 millioner, medarbejderantal 37, dækning i Storbritannien, et udvidet partnernetværk, stærke synergier og sætter JWF i stand til at videreudvikle sine service-relaterede aktiviteter. JWF, der flyttede til et nyt anlæg i verdensklasse i 2015 og også har operationelle baser i Aberdeen og Teesside, tilbyder en komplet pakke med instrument- og måleløsninger, der omfatter instrumentering, måling, flowundersøgelser, idriftsættelse, kalibrering og tankkalibrering.

Kenneth Fairbairn, administrerende direktør for JWF Process Solutions, sagde: ”JWFs unikke position på markedet understøttes af de partnerskaber, vi har haft med producenter over hele kloden, relationer, der giver os mulighed for at vælge den bedste løsning til at imødekomme kundens forventninger som tekniske specifikationer, kvalitet, materialer, leveringstider og omkostninger - hvilket er alle afgørende for vores kundegrundlag. Erhvervelsen af ​​Stream måling giver os ekstra styrke i eksisterende og nye industrisektorer, et team af høj kvalitet, der deler vores første kundefokus, rækkevidde i Storbritannien og muligheden for at opbygge en endnu stærkere serviceafdeling i den kombinerede gruppe. ”

Andy Maber, kommerciel direktør, Streammåling sagde: ”Dette er en meget spændende tid for både Stream og vores kunder. Vi tilføjer nye produkter, tjenester og øger vores geografiske support, mens teamet hos JWF komplementerer vores eksisterende flowmeterekspertise med deres års instrumentering og måleerfaring. ”

Robert Allan, administrerende direktør, JWF Process Solutions, sagde: ”De markeder, vi arbejder på, gennemgår en periode med transformationsændringer. Olie og gas i Storbritannien ser en række fusioner og opkøb, og energi- og forsyningsmarkederne fortsætter med at udvide sig på grund af deres krav til øget niveau for specialmålingstøtte. Stream-erhvervelsen styrker vores evne til at levere fuldstændige nøglefærdige målinger på alle markeder. ”

JWF er på sporet for indtægter på over £ 8 mio. £ i indeværende år (år til 31st december 2019).

JWF Process Solutions LTD

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link