← Tilbage til Pumper kategori

Det er et spil, sæt og pumpe til Grundfos på Wimbledon!

grundfos wimbledon support

Wimbledon er den ældste tennisturnering i verden og er den eneste store, der spilles på græs. Hvert år følger en svimlende 1-milliarder mennesker handlingen, og med 500,000-folk deltager, gør dette til den største enkeltårlige sportsbegivenhed i Europa.

En sådan massiv virksomhed er afhængig af mange skjulte helte, såsom en lang række pumper, der er involveret i de forskellige processer. Disse omfatter opvarmning / køling krav, primære og sekundære varmt og koldt vand behov; en række trykbehandlingsenheder og flere boostersæt; sammen med de relevante kontrolpaneler, som alle er knyttet til et bygningsstyringssystem.

En anden udfordring for et britisk spillested er vejret og for at sikre kontinuitet i spillet, en anden domstol - Court No 1 er omkonfigureret og har for nylig haft et indtrækbart tag monteret til en pris på £ 70m. Pumpeløsningen til understøttelse af denne fornyelse har inkluderet 48 Grundfos Unilift dræningspumper. Deres rolle er at hurtigt og effektivt fjerne alt overskydende vand, der kan forårsages af kraftig regn.

Derudover vil en række andre cirkulatorer, booster sæt, plus mange hjælpepumpeartikler alle understøtte det nyeste kapitel i den igangværende Wimbledon Master Plan.

Grundfos er glade for at fortsætte med at spille deres rolle i at betjene pumpesystemer for at understøtte dette virkelig ikoniske sted. Besøg www.grundfos.co.uk for at se, hvordan dit projekt kan få gavn af et samarbejde med os.

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link