← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Investering øger genbrugskapaciteten for Axion-polymerer

Axpoly ABS-kvalitet

Yderligere investeringer i Axion Polymers 'Manchester-baserede plastgenvindingsanlæg har øget affaldsforarbejdningskapaciteten såvel som ekstruderingsevne for dets 100% genvundne polymerkvaliteter. Det er den første fase af fortsat investering i anlægsudviklingen.

Ekstra udstyr er købt og installeret på dets Shredder Waste Advanced Processing Plant (SWAPP), Trafford Park, der har 'de-flaskehalet' en del af den højteknologiske proces.

Som et resultat er anlæggets kapacitet forbedret med over 30% pr. Måned, hvilket gør det muligt at forarbejde øgede mængder auto-shredderrest (ASR) fra udrangerede køretøjer (ELV) og affalds elektronisk og elektrisk udstyr (WEEE) til dets høj kvalitet Axpoly genanvendt polypropylen (PP) og ABS kvaliteter.

Den større forarbejdningskapacitet betyder en stigning på 20% i genanvendte polymerer produceret pr. Måned, hvilket gør det muligt for Axion at imødekomme en øget efterspørgsel fra byggesektoren og bilindustrien til disse materialer.

Axions processer demonstrerer en fuld cirkulær økonomi-tilgang; udvinding og raffinering af en højkvalitets ingeniørpolymer fra auto-shredderaffald og WEEE.

Opereret i samarbejde med S Norton, en af ​​Storbritanniens førende jernholdige og ikke-jernholdige metalgenbrugere, har SWAPP-anlægget, en af ​​de mest avancerede i sin type i Europa, en årlig kapacitet på 200,000 ton, der adskiller de ikke-metalliske fraktioner (ASR eller shredder 'fluff') fra svarende til ca. 800,000 biler om året.

Anlægget leverer 95% genanvendelses- og genvindingsgrad for biler, hvilket skaber en cirkulær økonomisk model for bilmaterialer. Axions high-grade Axpoly® genanvendte polymerer kan bruges som en direkte erstatning for jomfru polymer eller kombineret med jomfruelige polymerer til brug i krævende applikationer, inklusive bilindustrien.

SWAPP-investeringen betyder øgede mængder tilførselsmateriale til Axions Salford-anlæg, som foredler plast udvundet fra ELV og WEEE. Det leverer skræddersyede polymerer, der passer til specifikke slutbrugerkrav, såsom modificeret smeltestrøm, slagfasthed og trækstyrke.

Axion Polymers Commercial Operations Manager Laura Smith siger, at den nye investering er 'store nyheder', hvilket betyder, at de nu kan tilfredsstille flere kundeordrer og tilføjer: “Vores kunder drager fordel af vores sikre kilde til indføringsmateriale; det betyder, at vi pålideligt kan tilfredsstille vores kundeordrer. På grund af de processmodifikationer, vi har foretaget, er vi nu i stand til at levere større mængder Axpoly polypropylen og ABS kvaliteter hver måned. ”

Axions generaldirektør Judith Clayman roser holdets hårde arbejde og tilføjer: ”De samles alle sammen for at designe og installere anlæggets ændringer så effektivt som muligt, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Investeringen i SWAPP-anlægget viser Axions forpligtelse til løbende at forbedre og optimere sin unikke proces til genvinding af materialer fra udrangerede køretøjer og blandede WEEE-apparater. ”

Axion Polymers er en del af Axion-koncernen, der udvikler og driver innovativ ressource nyttiggørelse og forarbejdning løsninger for genanvendelse affaldsmaterialer. Koncernen arbejder med en bred vifte af kunder inden for genanvendelse og procesindustrien om den praktiske udvikling af nye behandlings-og indsamlingsmetoder.

For mere information kontakt Axion Polymers på 0161 737 6124 eller besøg hjemmesiden - www.axiongroup.co.uk @axionpolymers.

Axion Consulting

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link