← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Internationale eksperter ned på Blyth at lægge varer gennem deres hastigheder

Industri eksperter fra hele Europa, Nordamerika og Asien har besøgt Dräger Safety UK Ltd, i Blyth, Northumberland, for at teste de nyeste vejrtrækning produkter til brug på tværs af en række sektorer, herunder luftfart.

Dräger Safety Storbritanniens Blyth plante producerer livreddende åndedrætsværn for at beskytte folk, der arbejder i farlige miljøer i mange industrier over hele verden.

Den åndedrætsudstyr udviklet og fremstillet på Dräger Safety UK kan bruges i en række industrisektorer fra luftfart til lægemidler og af dem arbejder overalt fra bilfabrikkerne til boreplatforme.

De internationale eksperter bag flyselskabernes produkter besluttet, at dem, der sælger dem til det internationale marked bør være bekendt med præcis, hvordan de fungerer i praksis, således at de fuldt ud kan forstå deres kunders behov og videreudvikle produkter til at imødekomme dem.

Så mens faktiske flyvemaskine hangarer, kemiske lagertanke og narkotika labs var naturligvis ikke tilgængelige lokalt, forskning og udvikling team på Dräger Safety UK kom op med nogle opfindsomme måder afprøvning deres udstyr på Blyth site - ved hjælp af leg dej og mel til at efterligne kemiske miljøer, tunneler i bure for at replikere en militær jet fløj og endda have et sandslot konkurrence for at teste kølesystemer.

Stuart Blenkiron, Design Manager hos Dräger Safety UK Ltd, sagde: "Denne begivenhed var kulminationen på forskning i at videreudvikle en række flyselskab produkter, der har set vores tyske kolleger taler med kunderne om deres behov, for at forstå så meget som muligt om de lande og brancher, de vil sælge til.

"The test på Blyth gav os en mulighed for virkelig at undersøge, hvordan vores produkter fungerer i praksis, som et helt system snarere end blot som individuelle produkter. Det er også hjulpet os med at afdække eventuelle faldgruber og identificere styrker og svagheder, der kunne være betydelige i kraft af den fremtidige udvikling.

"De sjove elementer, en slags Crystal Maze af opgaver, som at blande leg dej farver i foregive narkotika lab, kravle gennem tunneller til at fuldføre børns gåder og bygge sandslotte i kemiske dragter, formåede at holde alle beskæftiget for ikke at nævne at bringe ud et par konkurrencedygtig striber! "

En af de deltagere, der deltog i begivenheden var Rüdiger Weich. Baseret i Lübeck, Tyskland, Rüdiger rolle er at identificere kundernes processer og produktkrav som et marked forsker. Han sagde: "Kom alle sammen til retssagen hele systemet og portefølje givet os chancen for at høre nyttige anekdotiske beviser om, hvordan det fungerer i forskellige lande og brancher. Det er vigtigt at besøge kunder, og diskutere deres krav, men har mulighed for at retssagen Drägers komplet system med eksperter fra hele verden, forudsat vigtig feedback for vores forskning samt et sjovt miljø for at forbedre produkt viden ".

For at finde ud af mere om Dräger Safety Storbritannien, besøg www.draeger.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.