← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Watson-Marlow Limited er præsenteret med The Queen's Award for Enterprise: Innovation 2018

hertug af kent

Watson-Marlow Limited er præsenteret med The Queen's Award for Enterprise: Innovation 2018

Hans kongelige højhed Hertugen af ​​Kent, KG har præsenteret (18.09.18) Dronningens Award for Enterprise: Innovation 2018 til Watson-Marlow Limited.

Prisen til Watson-Marlow blev oprindeligt annonceret på The Queen's 92 fødselsdag i april i år. Prisen anerkender virksomhedens udvikling af sin Qdos pumpe teknologi verdens første selvstændige kemiske doseringspumpe.

I dag besøgte Hans kongelige højhed Hertugen af ​​Kent, KG i sin egenskab af Hendes Majestæt Dronningens repræsentant, Watson-Marlow for at præsentere jubilæumstildelingen. Han blev introduceret til firmaets repræsentanter og givet en kort rundvisning i de omfattende produktionsanlæg i Falmouth.

Watson-Marlow Limited har hovedkontor i Falmouth, Cornwall og er en førende producent af peristaltiske pumper og slanger. Det er en del af Watson-Marlow Fluid Technology Group, en førende inden for peristaltisk teknologi og tilhørende fluid path-teknologi.

Watson-Marlow er en af ​​230-virksomheder fra hele Storbritannien, der er blevet anerkendt for sit bidrag til innovation, international handel, bæredygtig udvikling og fremme af muligheder.

Simon Nicholson, administrerende direktør hos Watson-Marlow Limited kommentarer:

"The Queen's Award for Enterprise: Innovation 2018 belønner verdensklasse innovation kombineret med bevis på fem års vedvarende salg. Vi er meget glade for at modtage denne prestigefyldte anerkendelse på vegne af Watson-Marlow Limited. Det er en sand markør for energien, engagementet og ekspertisen, som deles af alle, der er involveret i Qdos pumpernes udvikling. Vi er også meget stolte over, at vores fabrik i Cornwall modtager en dronningpris for andet år i træk. "

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.