← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Den skotske regering annoncerer indbetalingsretlige ordninger

Ambitiøst designdesign tager form.

Skotlands nye Deposit Return Scheme vil omfatte aluminium og stål dåser samt drikke beholdere fremstillet af glas og polyethylenterephthalat (PET) plast med en 20p depositum som led i planer for at bekæmpe klimaændringer.

Den ambitiøse ordning er baseret på vellykkede internationale ækvivalenter og vil være bredt tilgængelig med alle butikker, der sælger drikkevarer, der tilbyder indbetalinger til kunder.

Deponering af tilbagekøbsskema-implementeringsrådgivningen giver industriens input og vejledning om ordningens samspil med forbrugere, producenter, detailhandlere og hospitalsbranchen, som vil være afgørende for dens succes.

Miljøsekretær Roseanna Cunningham sagde:

"Skotland var Storbritanniens første del til at forpligte sig til en indbetalingsordning som en del af vores bredere indsats for at forhindre kasserede drikkevarebeholdere fra at ende op i vores gader og have og er nu den første til at skitsere dens design - en ambitiøs i omfang og omfang, og som giver Skotlands folk en klar og ligetil måde at gøre deres bit for miljøet.

"Der er et globalt klima nødsituation, og folk i hele Skotland har med rette opfordret til mere ambitioner at tackle det og beskytte vores planet for fremtidige generationer. Jeg er derfor meget tilfreds med at bekræfte, at jeg har til hensigt at gennemføre et system, der dækker PET - den mest almindelige form for plastemballage - aluminium og stål dåser og glas, med en refusion på 20p.

"Støttet af internationale beviser samler vores planer for Skotlands indbetalingsordning sammen med en bred enighed, der viser, at en veldrevet og hensigtsmæssigt målrettet ordning kan forbedre miljøet, ændre holdninger til genbrug og affald og støtte en mere cirkulær økonomi."

Jill Farrell, Chief Operating Officer, Zero Waste Scotland, sagde:

"Dette vil være en spilleskifter til genbrug og den cirkulære økonomi i Skotland. Ved at give folk et ekstra incitament til at gøre noget godt for vores miljø, og at have en konsistent tilgang på tværs af Skotland, er vi sikre på, at det bliver lettere for os alle at gøre det rigtige. Dette vil forbedre mængden og kvaliteten af ​​genbrug og hjælpe med at tackle affald i processen.

"Med et stort netværk af steder at returnere dine flasker og dåser, vil det være lige så nemt at returnere en drink, da det er at købe en i første omgang. Jeg er stolt af Zero Waste Scotlands rolle i at rådgive den skotske regering om dette design, hvilket har resulteret i en blueprint for en verdensklasse ordning. "

Baggrund

Der vil også være mulighed for at kommentere den foreslåede tilgang, når udkast til lovgivning offentliggøres senere i år.

For mere information om ordningen, besøg venligst online hub for Skotlands Deposit Return Scheme.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.