← Tilbage til begivenheder kategori

Rockwell Automation søger producenter, der er forpligtet til Safety Excellence

sikkerhed excellence award

Nomineringer til årlige Manufacturing Safety Excellence Awards på grund af Sept. 20, 2018

For det sjette år accepterer Rockwell Automation nomineringer for sin Fremstillingssikkerhed Excellence Awards. Præmierne fejrer bedst i klassen producenter, der gør sikkerhed til en iboende værdi i deres virksomhedskultur, overholdelse procedurer og brug af maskinens sikkerhedsteknologi.

"Ideelle kandidater til disse priser er virksomheder, der demonstrerer den afgørende rolle, som sikkerhed spiller for at forbedre den samlede produktivitet og drift"

sagde Lee Lane, vicepræsident og daglig leder, sikkerhed, sensing og connectivity, Rockwell Automation.

"2017-vinderne - Honda of Canada Manufacturing og AMP Rose - viste stærkt lederskab i deres engagement i at forbedre både sikkerhed og produktivitet."

Programmet er åbent for producenter, industrielle producenter, maskinbyggere og systemintegratorer. Vinderne udvælges ud fra de tre centrale søjler i et omfattende sikkerhedsprogram: en stærk sikkerhedskultur, velafviklede complianceprocedurer og effektiv anvendelse af den nuværende maskinsikkerhedsteknologi. Priserne anerkender også virksomheder, der søger at forbedre samarbejdet mellem ingeniørvirksomheder og EHS-afdelinger for at bidrage til at nedbringe skadesgraden, samtidig med at produktiviteten forbedres.

"Sikkerhed har altid været et fokusområde for os"

sagde dave smith, udstyr og konstruktion sikkerhed specialist, Honda of Canada Manufacturing.

"Efter at have skabt vores Udstyrs Sikkerhedskomité og implementerer nye sikkerhedsprocesser på alle stadier af maskinens livscyklus, indså vi, at vi kunne forbedre produktiviteten samtidig med at forbedre sikkerheden."

2018-vinderne vil blive annonceret i efteråret og vil deltage i en værdsat gruppe af virksomheder, herunder AMP Rose, Bevcorp, The Clorox Company, Corning Environmental Technologies, Dana Incorporated, General Motors, Goodyear Tire & Rubber Company, Honda of Canada Manufacturing, Kimberly -Clark Corporation, MESNAC, OCME, Paper Converting Machine Company (PCMC), PepsiCo divisioner af Walkers Crisps and Pepsi Flavors og Procter & Gamble.

Ansøgninger kræver generelt deltagelse af såvel ingeniør- som EHS-afdelinger i selskabet. Deadline for nomineringer er Sept. 20, 2018.

Rockwell Automation

Rockwell Automation er en global leverandør af industrielle magt, kontrol og information løsninger

Signatur: Platinum medlemskab

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.