← Tilbage til Industri Nyheder kategori

PI UK til støtte for Smart Industry-serien af ​​konferencer

SIE-2019C_outlines-small

PI UK er stolt over at kunne annoncere sin rolle som officiel tilhænger af The Smart Industry-serien af ​​konferencer. En række begivenheder, der blev lanceret, med ordene fra arrangørerne, "adresserer og løser det enorme udvalg af modstridende information omkring 4IR, diskuterer de praktiske , teknologier og problemer omkring overgang og implementering af digitalisering i fremstillingen på tværs af vigtige markedssektorer i klart og præcist sprog. "

Konferencens hovedmål er at give en praktisk, jargonfri mulighed for dem, der starter med den digitale transformationsproces, for at opleve en komplet smart køreplan, der fremhæver de trinvise trin i 4IR-rejsen, der dækker alle aspekter af den digitale transformation. Og det er også et af vores hovedmål med PROFINET sammen med IO-Link, som allerede er godt accepteret som rygraden i Industry 4.0

I år præsenterer de Smart Industry Food & Beverage, Smart Industry Automotive og Smart Industry Aerospace, som alle tyder på de industrisegmenter, der er afhængige af vores teknologier i deres smarte forbundne fabrikker og procesfabrikker. Og næste år er det Smart Industry Expo 2020, der proklamerer som sit tema "Fremtiden for Integreret Automatisering", hvilket er præcis, hvad PI står for.

Disse konferencer retter ligesom vores egne seminarer de vigtigste praktiske problemer, der opstår ved brug af digitale kommunikationsteknologier i automatiserede fremstillings- og procesindustrien applikationer, med særlig vægt på det industrielle internet af ting (IIoT) og industrien 4.0.

Vi ser frem til at arbejde med dem.

PROFIBUS-koncernen

Vi opretter og leverer standarder, profiler og kurser til procesindustrien digital kommunikation

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.