← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Producenters presserende opfordring til at genoverveje regeringens lærlingafgift

Gør UK Levy Report

Industrien kræver, at betaler for lærlingafgift kan finansiere bredere færdighedstræning fra deres afgifter
Foretag undersøgelse i Storbritannien viser, at 95% af producenterne siger, at afgiften skal ændres til et arbejdsgiverstyret system for at levere fremtidens færdigheder

De vigtigste resultater:

  • 95% af producenterne siger, at lærlingafgiften skal ændres, bare 5% ønsker, at regeringen skal beholde den, som den er
  • Dette niveau for utilfredshed er det samme tal som sidste år - der er stadig frustration over afgiften
  • Levy-betalende virksomheder kæmper for at bruge deres Levy med kun 19% af virksomhederne, der brugte al deres Levy sidste år
  • Manglende uddannelsesmæssige tilbud, lærepladsstandarder og kvalitetskandidater blokerer virksomheder for at påtage sig flere lærlinger, og som et resultat heraf ønsker over halvdelen af ​​producenterne nu at bruge deres afgiftsbidrag til ikke-lærlinguddannelse på tværs af bredere færdigheder
  • Én ud af fem producenter ønsker at skrabe Levy og en ud af fem ønsker forbedringer, der skal foretages
  • Næsten en ud af fem (17%) ønsker, at regeringen skal fokusere på at skabe flere lærepladser inden for områder med mangel på kvalifikationer, og en ud af fem (18%) siger, at det er vigtigt at sikre kvalitet blandt lærepladser
  • 65% af producenterne rekrutterede en ingeniørlærling i de sidste 12 måneder
  • 73% af producenterne planlægger at rekruttere en teknisk lærling i de næste 12 måneder
  • Men 11% af producenterne siger, at de har forsinket eller annulleret en teknisk læreplads direkte på grund af afgiften

De britiske producenter opfordrer til en presserende genovervejelse af regeringens lærlingafgift for at gøre adgangen til finansiering mere fleksibel, så industrien kan udvikle fremtidens væsentlige færdigheder.

Opkaldet kommer på bagsiden af ​​en rapport fra Make UK, En unlevy-spilleplads for producenter, som afslører, at 95% af producenterne ønsker at se, at lærlingafgiften er ændret og bare 5% tilfredse med det nuværende system. Dette tal er ikke ændret fra for et år siden, hvilket viser, at producentens frustrationer fortsat er stærke.

Manglen på passende læringsuddannelsesstandarder (uddannelseskriterier), som arbejdsgivere har til rådighed for at levere de færdigheder, som deres virksomheder har brug for, er at forhindre arbejdsgivere i at uddanne den nye generation af arbejdstagere, udfylde vitale kvalifikationshuller og vokse deres virksomheder. Halvdelen af ​​producentafgiftsbetalerne (50%) ønsker nu at se, at afgiften er genarbejdet, hvilket giver dem fleksibilitet til at bruge afgiften, de betaler på alle former for træning for alle deres ansatte, ikke kun lærepladser.

Mindre end fem udbetalere for importafgift er i øjeblikket i stand til at bruge alle deres afgiftsmidler med en ud af fem producenter i denne seneste Make UK-undersøgelse, hvor de siger, at de foretrækker at se Levy helt ophugget.

Tim Thomas, direktør for arbejdsmarked og kvalifikationspolitik sagde:

”Læretøjsafgiften blev hastet med at udvikle sig, skyndte sig i implementeringen og er siden den tid blevet fanget i systemisk hugg og forandring. Det er ikke så underligt, at producenterne overvældende ønsker at se reelle ændringer og ikke klirre i kanterne af et færdighedssystem, der bare er for langsomt, for komplekst og stadig for sent til at levere de færdigheder, der kræves af morgendagens teknologier. Derfor siger over 95% af producenterne, at lærepladsafgiften skal ændres, mens en ud af fem ønsker, at den skal ophugges helt.

Nu er tiden inde til, at regeringen skal være hurtig og dristig - åbne afgiften til andre former for teknisk, arbejdsbaseret uddannelse og fokusere på at få alle arbejdstagere de færdigheder, de har brug for, for at komme op og få op på kvalifikationsstigen. .”

På trods af udfordringerne forbliver fabrikanter forkæmpere for praktikpladser med 65%, der har ansat en ingeniørlærling i de sidste 12 måneder, og 44% rekrutterer en lærling i andre dele af deres forretning.

Producenter angiver, at de yderligere vil øge tempoet i det kommende år med 73%, der planlægger at rekruttere en ingeniørlærling og 48% en lærling i andre afdelinger.

Imidlertid siger 11% af producenterne, at de har forsinket eller annulleret en teknisk læreplads direkte på grund af afgiften. Med næsten seks ud af ti (58%) af producenterne rekrutterer typisk lærlinger i alderen 16-18 år, betyder dette, at mange unge mennesker har gået glip af muligheden for at få uvurderlig træning og et fremtidig job.

makeuk logoKun en ud af fem (19%) af producenterne brugte deres skat i det sidste regnskabsår, og mens en ud af fem (18%) endnu ikke har brugt antallet, bruger de resterende virksomheder omkring 26-50% af deres midler.

Make UK har et langvarigt ry som en af ​​Storbritanniens førende eksperter inden for lærlinguddannelse. Over 1,000 lærlinger om året trænes for nogle af Storbritanniens største virksomheder i dets nyeste teknologiuddannelsescenter i Birmingham.

Undersøgelsen omfattede 205-producenter, omfattede både Levy-betalende og ikke-Levy-betalende virksomheder og blev gennemført i april 2019.

Download rapporten her

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via