← Tilbage til Bearings kategori

Opfølgningsangreb i Kina afslører mere forfalskede NSK-varer

falske NSK pakker

I forlængelse af beslaglæggelsen af ​​23,000-forfalskede NSK-pakker og etiketter i Hebei-provinsen, Kina, har en opfølgningsrampe ført til opdagelsen af ​​endnu mere falske NSK-varer. Placeret på en anden fabrik tilhørende samme lovovertræder, blev der fundet 90,000 forfalskede lejekasser og 10 efterligningsplader, der dækkede fire store lejeselskaber (herunder NSK).

Efter opdagelsen blev hele pakken af ​​pakkebokse konfiskeret og taget til lageret hos Market Supervisory Board (MSB), det lokale varemærkekrænkeskontor, der behandlede sagen, indtil den endelige straffebeslutning blev truffet. I mellemtiden blev MSB-embedsmænd involveret i det tidlige morgendag, overhørt lovovertræderen, der blev fanget rødhåret. Han tilstod hans forseelser og udsatte den skrupelløse erhvervsdrivende, der bestilte de falske pakker.

Mængden af ​​maskiner og udstyr, der findes i fabrikken, angiver niveauet af kapacitet mange forfalskere har til deres rådighed. Der blev opdaget flere maskiner til udskrivning, laminering, die-cutting, creasing og skæring. Bortset fra 90,000-falske bokse fandt embedsmændene også flere stakke uskårne pakker, hvoraf de fleste var NSK.

trykning maskine falsk emballage Kina

En trykkeri blev opdaget i værkstedet. Foto: Lingcheng

På grund af sit markeders omdømme for kvalitet, som er baseret på mere end et århundrede af engineering excellence, er NSK blevet et målmærke for falskmøntnere. NSKs globale eftermarkedsafdeling fortsætter imidlertid med at proaktivt beskytte virksomhedens image, der arbejder tæt sammen med lokale myndigheder verden over. Lov og orden skal håndhæves på falskmøntnere for at beskytte NSK fra at være forkert repræsenteret på bærende markeder. Falske lejer gør ikke kun slutbrugerne til at tro, at de køber kvalitetsprodukter til reducerede priser, de bærer risikoen for for tidlig og potentielt farlig fejl.

Flere oplysninger om den falske lejerindustri findes på www.stopfakebearings.com.

Webstedet er både en bevidsthedsplatform og en uddannelsesmæssig ressource til bærende brugere, der hjælper dem med at blive mere informerede forbrugere.

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.