← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Emerson og Colorado State University samarbejder på New Brewing Innovation Center

colorado state university fermentation

Avanceret facilitet udnytter Emersons mad- og drikkevarekompetence til at skabe teknologi og uddannelsesmuligheder for studerende

Emerson annoncerede i dag et samarbejde med Colorado State University (CSU) i USA om at opbygge Emerson Brewing Innovation Center, hvor eleverne får praktisk erfaring ved hjælp af de nyeste automationsteknologier. Fundet af en fælles investering, vil centret fungere som det primære uddannelsescenter for Fermentation Sciences and Technology-programmet og vil styrke avancerede kompetencer til digital transformation, da æra for industrielle internettet fortsætter med at udvikle industrien.

Med antallet af Amerikanske bryggerier øges med en hastighed på 321 procent fra 2007 til 2017, er der stigende efterspørgsel efter højtuddannede medarbejdere med ekspertise inden for gæringsvidenskab og færdigheder inden for automationsteknologi. Emersons Avancerede automatiseringsløsninger gør det muligt for bryggerier at optimere operationer, afsløre og adressere kvalitetsproblemer i realtid, reducere nedetid og forkorte overgangen, der opstår, når en drikkevare ændres til en anden i produktionen.

CSU Institut for Fødevarevidenskab og Fødevare Nutrition tiltrækker forskellige, førsteklasses studerende til at imødegå branchens voksende efterspørgsel efter teknologi.

"Partnerskaber som disse gør os i stand til at give vores elever erfaring med industristandarder og hjælpe dem med at forberede sig på arbejdsmarkedet" sagde Jeff Callaway, associeret direktør for fermentering videnskab og teknologi på CSU. "Det nye center vil forbedre vores akademiske program for fermentationsvidenskab og samtidig styrke båndene til branchen."

Emerson Brewing Innovation Center åbner i efteråret i Gifford Building på CSUs hoved Fort Collins campus og har to bryggesystemer, der giver eleverne mulighed for at få erfaring ved hjælp af de nyeste virkelige teknologier, der driver innovation i branchen. Emerson Impact Partner Lakeside vil bygge de systemer, der indeholder elementer i Emerson's Plantweb ™ portefølje af IIoT teknologier, der anvendes til brygningsautomatisering: DeltaV ™ distribueret styresystem, Micro Motion ™ flowmåler, Rosemount ™ måle teknologi og ASCO ™ og Baumann ™ ventiler.

Emersons samarbejde med CSU er et af mere end 350 sekundære uddannelsespartnerskaber over hele verden, der understøtter at finde løsninger til at klare færdighedsforskellen inden for digital automatiseringsteknologi.

"Vi er fokuserede på at hjælpe med at uddanne den digitale arbejdsstyrke i fremtiden, mens vi fremmer uddannelse, innovation og mangfoldighed i branchen" sagde lal karsanbhai, administrerende direktør for emerson's automation løsninger forretning. "Emerson Brewing Innovation Center vil markere starten på et stærkt og fortsat partnerskab med CSU."

Emerson donerer $ 10,000 mod et CSU diversitetssamfund for at hjælpe med at oprette Brewing Innovation Center og et stipendium til gæringsprogrammet.

For mere information om Emersons løsninger til brygning, gå til Emerson.com/brewing.

Emerson Automation Solutions

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.