← Tilbage til Drives & Motors kategori

Industri Ledere Log UK serviceaftale for store motorer og generatorer

Rammeaftale giver ABB kunder adgang til Sulzer omfattende ekspertise inden for reparation og vedligeholdelse af store roterende maskiner

ABB har valgt Sulzer Electro Mechanical Services (UK) Ltd., som sin første Loyalty Partner til at levere værksted og reparation til sit sortiment af store motorer og generatorer.

Brugere af ABBs 6.6 kV og derover mellem- og højspænding motorer og generatorer drage fordel af de specialiserede kompetencer og faciliteter af Sulzers værksteder i Birmingham og Falkirk. Sulzer tilbyder inspektion, afhjælpende arbejde, ombygning, reparation og tilbagespoling af ABB store maskiner, sammen med nogle field service. Alle reparationer vil blive foretaget i ABB godkendte standarder anvendelse af originale reservedele.

Sulzer evner omfatter afbalancering af maskiner, motoriske Spoler tilbage, rotor reparationer og fremstilling af høj spænding spoler. At bringe disse færdigheder tættere på ABBs britiske kunder vil skære leveringstider for reparationer og reducere omkostningerne.

Det Loyalty Partner program opretter et netværk af lokale service partnerskaber til at supplere ABB egne field service og regionale servicecentre.

Peter Wright, produktservicechef for ABB-motorer og generatorer, udtaler: "Målet er at skabe en komplet værdikæde for ABB-kunder. Dette vil styrke vores fælles position, da samarbejde gennem Loyalitetspartnerskabet giver hurtigere respons og avancerede serviceløsninger tættere på vores lokale markeder. "

Sulzer blev udnævnt efter en vellykket gennemførelse af en vurdering procedure, at alle potentielle ABB partnere skal passere. Dette vurderes kompetence, kvalitet og virksomhedens evne til at overholde ABBs krævende standarder.

"Selvom vi overvejede flere kandidater af høj kvalitet til denne partnerskabsrolle, gjorde vores globale alliance med Sulzer og dets stærke lokale forhold til pumpebranchen det et klart valg," siger Wright.

"Aftalen med Sulzer betyder, at vores kunder får flere servicemuligheder i samarbejde med ABB, uden at gå på kompromis med kvaliteten."

Blandt de field tjenesteydelser, der kan tilbydes gennem Sulzer er ABBs Levealder Analysis Program (LEAP) og MACHsense. LEAP tilbyder en række kontroltjenester, der optimerer planlægning vedligeholdelse for elektriske maskiner og forudsiger den resterende levetid af statoren Isolering system. Det hjælper forlænge maskinens levetid og minimerer nedetid.

En udvidelse af LEAP er ABBs Air Gap Inspector. En miniature robot udstyret med fem kameraer kryper i luftgabet mellem stator og rotor af store motorer eller generatorer for visuelt at inspicere deres status og derved reducere nedetid, inspektionsomkostninger og behovet for at trække rotoren ved at muliggøre bevisbaserede vedligeholdelsesbeslutninger . Air Gap Inspector kan indsættes i luftgab, der historisk set har været uden for rækkevidde for konventionelle robotinspektionssystemer.

MACHsense er en betingelse overvågning service til elmotorer, der giver en advarsel om forestående fejl. Som et varslingssystem, det giver tid til at planlægge vedligeholdelse og reducerer uplanlagte nedlukninger.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.