← Tilbage til Pumper kategori

WILDEN ® er verdens førende inden luftopererede DOBBELT membranen (AODD) pumpeteknologi debuterer sin nye hjemmeside og Corporate BROCHURE

Wilden s nydesignede hjemmeside

Wilden®, den verdensomspændende leder inden for luftdrevet dobbeltmembran (AODD) pumpeteknologi, er glad for at kunne meddele, at den har omdesignet sin hjemmeside og oprettet en ny Corporate Brochure. Debut af disse nye markedsføringsværktøjer er designet til at falde sammen med udbredelsen af ​​Pump Solutions Group's (PSG®) Ny "One Company-One Customer" -kampagne.

Fundet på www.wildenpump.comWildens redesignede hjemmeside indeholder en ny mærkeformat, der viser, at Wilden sammen med alle PSGs operatørvirksomheder har forpligtet sig til en fælles stemme og billede, samtidig med at den opretholder sin individuelle brandintegritet. Mens udseendet af Wildens nye hjemmeside er anderledes, indeholder den samme dybdegående information om virksomheden, dens pumpeprodukter og de markeder, den tjener. Besøgende vil også kunne få adgang til Wilden-webstedet via PSGs nye websted fundet påwww.psgdover.com.

Ud over den opdaterede hjemmeside har Wilden oprettet en ny Corporate Brochure, der indeholder de nyeste produktoplysninger om Wildens linje af innovative AODD pumper og tilbehør samt dets nyeste Air Distribution Systems (ADS). Brochuren indeholder også forklaringer og illustrationer om de industrier, Wilden serverer, herunder energi, proces, hygiejnisk og vand og spildevand.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.