← Tilbage til Pumper kategori

WILDEN ® er verdens førende inden luftopererede DOBBELT membranen (AODD) pumpeteknologi debuterer sin nye hjemmeside og Corporate BROCHURE

Wilden s nydesignede hjemmeside

Wilden®, den verdensomspændende leder inden for luftdrevet dobbeltmembran (AODD) pumpeteknologi, er glad for at kunne meddele, at den har omdesignet sin hjemmeside og oprettet en ny Corporate Brochure. Debut af disse nye markedsføringsværktøjer er designet til at falde sammen med udbredelsen af ​​Pump Solutions Group's (PSG®) Nye "One Company-One kunde"-kampagnen.

Fundet på www.wildenpump.com, Wilden s nydesignede hjemmeside indeholder et nyt mærke stil, der viser, at Wilden, sammen med alle PSG driftsselskaber, har lavet en forpligtelse til én fælles stemme og billede, mens du stadig bevare sin individuelle mærke integritet. Mens udseendet af Wilden nye hjemmeside er anderledes, det indeholder de samme dybdegående information om virksomheden, dens pumpe produkter, og markederne det tjener. Besøgende vil også kunne få adgang til Wilden hjemmeside via PSG nye hjemmeside findes påwww.psgdover.com.

Ud over den opdaterede hjemmeside har Wilden oprettet en ny Corporate Brochure, der indeholder de nyeste produktoplysninger om Wildens linje af innovative AODD pumper og tilbehør samt dets nyeste Air Distribution Systems (ADS). Brochuren indeholder også forklaringer og illustrationer om de industrier, Wilden serverer, herunder energi, proces, hygiejnisk og vand og spildevand.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.