← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

The 2015 Pump Industry Awards Winners!

The 2015 Pump Industry Awards Winners!

2015 Pump Industry Awards, der blev afholdt i samarbejde med BPMA og nu ind i det tolvte år, opnåede endnu engang sit mål om at samle hele pumpeindustrien til en fejring af forretning og faglig excellence.

Sponsoreret af nogle af de førende mærker inden for pumpsektoren, herunder World Pumps, KSB, Tomlinson Hall & Co, SPP Pumps, AESSEAL, WEG Electric Motors, Process Industry Informer, John Crane, ABB og Victory Valley, er 2015 Black tie-arrangementet som "de bedste PI Awards endnu."

Held at the Chesford Grange Hotel in Kenilworth on Thursday 19th March the gala awards evening was attended by over 200 pump industry professionals who raised much needed funds for WaterAid, the BPMA’s chosen charity.

Entertainment was provided by Alfie Moore, policeman turned professional comedian who recounted numerous tales from his life at the front-line of the police force and as always the evening encouraged a great deal of networking in a competitive but friendly atmosphere, where the 2015 winners were revealed by celebrity compère BBC News anchor Babita Sharma.

Mød Vindere

Priserne fokuserer på nøgleområder inden for fremstilling og levering, herunder innovation og præstation, energibesparelser, nytænkning, kundepleje og medarbejdermotivation.

Om natten blev seks virksomheder og to personer tildeles, og en fantastisk nat var havde alle!
Teknisk Innovation - Produkter

Sponsoreret af: KSB
Vinder: Grundfos GO Fjernbetjening

Grundfos GO er den mest omfattende platform til mobil pumpestyring til rådighed for markedet i dag. Det giver simpelt, håndholdt støtte fungerer som en intuitiv assistent og sparer tid på alt fra idriftsættelse, dataindsamling, rapportering igennem til dimensionering og erstatning for en bred vifte af pumper og applikationer. Grundfos GO er altid online og klar til brug, hvor og når det er nødvendigt.

Teknisk Innovation - Projekter

Sponsoreret af: procesindustri Informer
Vinder: Forbedring af præstationen af ​​Minera Collahuasis vandpumpesystem, Neptuno Pumps

Collahuasi Mining Co., der ligger i Chile ved 4.500 meter over havets overflade, har et af de mest aggressive farvande i verden og når 50.000 (mg / l) chloridkoncentration. Neptuno Pumps gennemførte en komplet redesign af sine pumper gennem en komplet CFD / FEA analyse sammen med en komplet materialopgradering med overlegne legeringer og avancerede konstruerede termoplaster, der forbedrede pumpens driftsmæssige tilgængelighed i en 600% og nåede 18.000 timer med kontinuerlig drift, hvilket muliggør besparelser af US $ 650,000 pr. År.

Miljømæssige bidrag of the Year

Sponsoreret af: SPP Pumps
Vinder:
Pump som turbine i stedet for trykreduktionsventil, KSB Ltd & Kier

KSBs 'Pump as Turbine' blev introduceret af Kier & KSB i South West Water Supply Supply, til at fungere i stedet for en trykreduktionsventil, hvorved der blev taget energi op, som ellers ville blive spildt og omdanne det til elektricitet, som kan fodres ind i nettet. Dette miljøvenlige pumpeprojekt har gjort det muligt for South West Water at fortsætte arbejdet med at opfylde deres mål for vedvarende kraftproduktion (30GWh by 2015).

Producent of the Year

Sponsoreret af: AESSEAL
Vinder: ClydeUnion Pumps - Et SPX Brand

Et SPX-mærke, ClydeUnion Pumps Glasgow, er en af ​​verdens førende pumpefirmaer - et markedsledende ekspertcenter i at levere originalt udstyr pumpe teknologier og komplette systemløsninger. Approaching 150 years Pumping Heritage, herunder Weir Pumps, fokuserer vi på at levere teknisk excellence og kundetilfredshed. Med dedikerede eftermarkedet og felt service leverer vi komplette livscyklusløsninger til service, reparation, revision og reservedele, kundetræning, RCA-undersøgelser, opgraderinger og re-rates.

Årets distributør

Sponsoreret af: WEG Electric Motors
Vinder:
Bore- og pumpeforsyninger (DPS)

DPS designer, leverer og installerer pumpeudstyr i hele Irland. Som en førende leverandør, DPS succesfulde track record i kundetilfredshed skyldes effektive pumpe markeringer og råd, som ofte overstiger kundernes forventninger. Fremragende kommunikation mellem de dedikerede ingeniører og servicefunktioner sikrer problemfri levering fra leverandør til kunde. DPS vision er at være førende inden for design, levering og installation i hele Irland.

Årets leverandør

Sponsoreret af: Tomlinson Hall & Co
Vinder: WEG Electric Motors UK

Forberedelse af 2015-lovændringen har været en løbende proces for WEG, IE3-motorer blev lanceret til salg i 2009 med IE4 let tilgængelig i 2013. Et uddannelses- og uddannelsesprogram er fortsat i hele 2014 med kunder og distributører inviteret til konferencer, der bringer dem sammen med branchens eksperter for at diskutere virkningerne af disse ændringer i lovgivningen.

Bevæger sig fremad, fortsætter WEG at udvikle produkter, der overstiger de europæiske effektivitetsstandarder mens vedmasse bedrift i hele Europa for at møde krav.

Engineer of the Year

Sponsoreret af: World Pumper
Vinder: Emma Lambert, ClydeUnion Pumps - Et SPX Brand

Som ledende ingeniør / teamleder på Statoil-projektet Mariner har Emma udmærket og overgået alle forventninger, der kombinerer teknisk excellence og innovation med hendes bemærkelsesværdige projekt- og menneskeskabsfunktioner til at levere tre nye designpumpepakker, der værdiansætter ca. $ 20 millioner, herunder verden " s største støbte NORSOK (ASTM A995 6A) injektionspumpe. Emma har også skabt en dynamisk, højt motiveret holdkultur, der er perfekt tilpasset SPX kerneværdier: integritet, ansvarlighed og innovation.

Lifetime Achievement Award

Sponsoreret af: BPMA
Vinder: Bob Went

Som aktivt medlem af BPMA s Rådet og Det faglige Udvalg indtil sin pensionering i december, har han været involveret i mange vigtige beslutninger og bidrog, teknisk, til mange internationale standarder og vejledninger, der er tilgængelige i dag. Hans hårde arbejde, støtte og teknisk kompetence er blevet stærkt værdsat i BPMA i de sidste 11 år, og hans bidrag vil nu blive savnet.

For further information about the Pump Industry Awards, and to view the photo gallery of this year’s event please visit the website at www.pumpindustryawards.com. If you are interested in sponsoring, nominating and/or attending the 2016 event please contact Andrew Castle at [Email protected]

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.