← Tilbage til begivenheder kategori

Positiv feedback på PROFINET, PROFIBUS og IO-Link seminar

profibus juni seminar

Online undersøgelser viser mere vil bruge PI's teknologier

Efter arrangementet blev delegaterne bedt om at gennemføre en onlineundersøgelse for at give feedback om, hvad de troede på arrangementet, og hvis de ville være mere tilbøjelige til at bruge PROFIBUS, PROFINET eller IO-Link.

85% af respondenterne sagde "ja", når de blev spurgt: "Er du nu mere tilbøjelig til at fortsætte eller udvide din brug af PROFIBUS, PROFINET eller IO-Link?"

Af disse positive svar sagde en hel del, at de ville gå til to eller flere af disse teknologier med 70%, der sagde, at de ville gå videre med PROFINET, 70% med IO-Link og 40%, der gik til PROFIBUS.

Positiv godkendelse

Alle de fremsatte bemærkninger var gratis, herunder følgende:

  • "Denne begivenhed var meget hjælpsom for mig, og jeg tror, ​​det vil være nyttigt for alle med lidt eller ingen viden om Profibus / Profinet. Jeg var i stand til at få indblik i, hvad de to protokoller var mere detaljerede, samt hvordan industrien gør brug af disse. Visse præsentationer har måske ikke været gældende for mig selv, men det var interessant at høre om disse emner. Præsentanter havde en god forståelse af det emne, de talte om. "
  • "Jeg troede, at arrangementet var meget godt og meget gode talere. Buffet var dejlige og komfortable værelse. Jeg kunne lide, at du inviterede repræsentanter fra virksomheder på tværs af et bredt spektrum. Jeg troede dog, at der ikke var tilstrækkelig tid til korrekt at engagere sig med disse mennesker. " - Richard Rayner, NMCN
  • "Meget velorganiseret begivenhed, godt færdig!"
  • "Meget godt struktureret og behageligt. Flere integrerede demonstrationer ville have gjort noget materiale mere engagerende. " Dan Harris, Cummins Generator Technologies
  • "Hændelsen var god, men det var lidt svært at komme fra et miljø, hvor vi ikke har få kendskab til disse protokoller."
  • "Godt organiseret bedste endnu." Mark Watkins, MBH Plc
  • "En meget informativ dag, gode talere og tempo." Mark Binks, Manchester Metropolitan University
  • "Meget nyttigt for at holde op med aktuelle emner og teknologi."
  • "Informativ og velorganiseret."

Mere om arrangementet

Arrangementet omfattede vigtige anvendelsesområder som styresystemer og energistyring, papirmasse og papir, kemikalier, forsyningsvirksomheder, farmaceutisk, mekanisk håndtering og logistik, robotik, bilindustri, el og elektronik samling, emballering og trykning. Det fokuserede på de praktiske aspekter ved at bruge PROFINET, PROFIBUS og IO-Link, fra systemdesign og sikkerhedsovervejelser til fejlfinding og vedligeholdelse.

Klik her for at se dagsordenen og andre oplysninger

Klik her for at tilmelde dig for at modtage meddelelse om lignende begivenheder

industrielle netværk systemer virksomhed af året

Og en sidste minuts overraskelse ...

Bæredygtighed Dagbladet sendte en repræsentant til seminaret for at præsentere en pris, der meddelte, at PI UK var blevet udvalgt som Årets Industrielle Netværkssystemer. Billeder viser medlemmer af den britiske styringskomité, præsentanterne og udstillerne præsenterer stolt prisen.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.