← Tilbage til begivenheder kategori

PI UK klar til stede i Storbritanniens store miljøovervågningsarrangement

WWEM-Banner

WWEM 2018 er en stor miljøovervågningsbegivenhed.

I år vil to af verdens største miljøovervågningsbegivenheder finde sted på samme sted og samtidig Telford, November 21st og 22nd. WWEM 2018 bliver den ottende i en serie, der startede i 2005, og AQE 2018 bliver den tiende i en serie, der startede i 2002. Som specialiserede begivenheder med fokus på regler, standarder, metoder og teknologier inden for miljøovervågning skabes enorm synergi ved at køre dem sammen.

PROFIBUS & PROFINET International - PI UK anerkender betydningen af ​​denne begivenhed og er en regelmæssig tilhænger både som udstiller og med præsentationer i de tekniske sessioner.

Om WWEM

WWEM (Water Wastewater & Environmental Monitoring) begivenheder er vokset år for år, og AQE (Air Quality & Emissions) er udvidet uden anerkendelse. "Mange af delegaterne til disse arrangementer arbejder både i udledninger til luft og spildevand, så det vil være gode nyheder for dem," siger arrangør Marcus Pattison. Men, og det er stort, men disse begivenheder er feberagtigt optaget; hver med et pakket værksted, der kører sammen med en konference, som alle er CPD-akkrediterede, så behovet for delegerede til at planlægge deres besøg er endnu større end normalt.

PI UK vil være på at udstille nogle af sin teknologi på stand 114 og vil også præsentere på begge dage af arrangementet med præsentationer med titlen:

  • PROFINET for IoT, IIoT og IND 4.0
  • Nye PI retningslinjer for funktionel binding og afskærmning af PROFIBUS og PROFINET
  • Den gode, den dårlige og den grimme: PROFIBUS inden for vand- og spildevandssektoren
  • PROFIBUS Idriftsættelse og vedligeholdelse - Vigtige værktøjer og træning
  • IO-Link Technology

Enhver, der planlægger at deltage, skal registrere sig på www.ilmexhibitions.com/wwem/. Ved registrering vil besøgende være berettiget til fri parkering og forfriskninger samt fri adgang til både udstillinger og alle værksteder. Udstillingerne vil fungere over 230-virksomheder, der repræsenterer mere end 400-producenter, og der vil være i alt over 140 gratis tekniske workshops at vælge imellem.

Ud over de opdateringer af regulativer, der vil blive leveret af mange af konferencens højttalere, vil hver udstilling have en 'Regulators Stand', der giver hjælp og råd fra regulatorerne i England, Wales, Skotland, Nord- og Sydirland.

WWEM 2018 Conference-programmet udvikles og støttes af førende sammenslutninger, herunder SWIG (Sensors for Water Interest Group), Pump Center, WRC, CIWEM, BMSS, PI UK, CoGDEM, GAMBICA, WIPAC (Automation og kontrol af vandindustriprocesser) og RSC (Water Science Forum & Separation Science Groups). Derfor kan konferencedeltagere sikres høj kvalitet, aktuelt indhold.

Både AQE 2018 og WWEM 2018 finder sted på Telford International Centre (UK), der nyder godt af en række lokale hoteller. Men med en høj andel af besøgende, der sandsynligvis vil deltage i begge dage, anbefaler arrangørerne tidlig booking.

Mere information om PIs præsentationer

Derek Lane, WAGO - PROFINET for IoT, IIoT og IND 4.0

En kort rejse for at forklare IIoT Det industrielle internet af ting, IND4.0 fra IND1.0 og Big Data. Hvordan PROFINET er placeret som den ideelle Industrial Fieldbus til at opfylde ovenstående, hvordan det implementeres og hvorfor du bør overveje det. Nogle af myterne forklarede.

Peter Thomas, Control Specialists - Nye PI Retningslinjer for funktionel binding og afskærmning af PROFIBUS og PROFINET

Den stadigt stigende brug af højfrekvente omskiftere i industriel automatisering kan resultere i højfrekvente strømme, der cirkulerer i et potentialpotentiale, der ikke er designet til dette formål. Fraværet af et påvist lavimpedansbindingsnetværk kan medføre, at disse strømme tager alternative og ofte uønskede ruter. Lejlighedsvis vil disse være skærmene af industrielle netværkskabler som PROFIBUS og PROFINET, som igen kan føre til intermitterende kommunikationsproblemer. Denne præsentation vil diskutere problemerne mere detaljeret og vil forklare relevansen af ​​de nyligt udgivne PI retningslinjer "Functional Bonding and Shielding for PROFIBUS og PROFINET".

Chris McComb, iTech - The Good, the Bad and the Ugly: Profibus inden for vand og spildevand industrien

iTech er i øjeblikket på Scottish Water E & M Framework. Denne præsentation vil omhandle følgende områder af interesse, uddannelse og afhjælpende foranstaltninger:

  • Concept Design - Hvordan, hvornår og hvor hen til
  • Installation - Vis, fortæl og gør
  • Uddannelse - Design, installation og overordnet teknik
  • Afvigelse / fejl - test, modificer, test

Dave Evans, Balluff - IO-Link Technology

Denne præsentation dækker, hvad en typisk IO-Link-løsning består af, hvordan den grænseflader til kontrolsystemet og de fordele, der kan hidrøre fra dette øgede niveau af kommunikation med IO-Link-enheder. Disse omfatter: lettere håndtering af målesignaler, fjernbetjening og automatisk enhedsparameterisering, intelligente sensordiagnostiske funktioner, sikkerhed over IO-Link, samtidig med at det er en enabler for Industrial IoT og Industry 4.0-strategier.

Richard Needham, HiPort Controls - PROFIBUS Idriftsættelse og vedligeholdelse - Nødvendige værktøjer og træning

Særlige værktøjer er nødvendige for at sikre, at nye PROFIBUS-tilsluttede installationer giver robuste,
langvarig driftsikkerhed og robusthed, og senere at de oprindeligt opnåede niveauer af
ydeevnen opretholdes. Vi redegør for, hvad der kan forventes af sådanne værktøjer, hvordan og hvornår de
bør bruges og de vigtige netværksydelsesindikatorer, der kan kontrolleres. Formelle rapporter
fra værktøjerne, taget ved eller kort efter første systemaccept, så yder en ekstremt værdifuld
benchmark for at sammenligne fremtidige målinger i de kommende år. Behovet for
omfattende træning i PROFIBUS-basics, og hvordan man bruger hvert værktøj effektivt understreges.

Mere information og registrering: www.ilmexhibitions.com/wwem/

PROFIBUS-koncernen

Vi opretter og leverer standarder, profiler og kurser til procesindustrien digital kommunikation

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.