← Tilbage til Foundation Fieldbus, Profinet & Wireless Devices kategori

PI UK hos Connected Manufacturing

profinews banner

Advanced Engineering, der hvert år finder sted på UK's National Exhibition Center (NEC) nær Birmingham, beskrives af arrangørerne som "UK's must-delta-arrangement for avanceret produktionsteknologi, innovation og supply chain-løsninger".

tilsluttet produktionPI UK vil være til stede på stand E33 i den tilsluttede produktionszone og vil præsentere et papir i de tekniske sessioner om emnet PROFINET på IIoT / IND4.0 inklusive en opdatering om TSN og APL (Time-Sensitive Networking and Advanced Physical Layer).

Klik her for mere information


PI UK på Smart Industry Conference

PI UK er en officiel tilhænger af The Smart Industry-serien af ​​konferencer, en serie af begivenheder, der er lanceret, med ordmandens ord, for at “adressere og afsløre det store udvalg af modstridende oplysninger omkring 4IR, hvor vi drøfter praktiske forhold, teknologier og problemer omkring overgangen og implementering af digitalisering i fremstilling på tværs af nøglesektorer på klart og præcist sprog. ”

Den næste Smart Industry Conference, hvor vi deltager, vil være den 20th November 2019. Med titlen "Afmystificering af jargongen: Sådan foretages digitaliseringsovergangen" vil begivenheden blive afholdt på MTC i Coventry.

Klik her for mere information


CERTIFICERET PROFIBUS OG PROFINET UDDANNELSE

PROFIBUS UK-gruppen understøtter uddannelseskurser, der ledes af Manchester Metropolitan University (MMU) og Control Specialists Ltd (CSL). Begge organisationer er PI-uddannelsescentre (PITC'er), der er godkendt af PROFIBUS & PROFINET International (PI) til at levere PI's certificerede kurser, der fører til internationalt anerkendt akkreditering som certificerede PROFIBUS- eller PROFINET-ingeniører eller -installatører.

PROFINET TRAINING COURSES

profinet logoCertificeret PROFINET Installer
Et vigtigt kursus for elektroingeniører og teknikere, der har brug for at opgradere deres færdigheder til at omfatte industriel Ethernet-installation. Denne en-dags hands-on kursus lærer design, installation og test af komplette PROFINET-netværk og vil undervise delegerede, hvordan man undgår almindelige, men potentielt dyre installationsproblemer.

Næste kurser:
19 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
2 Dec, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering


PROFINET Idriftsættelse og vedligeholdelse
Det en-dages PROFINET-igangsætnings- og vedligeholdelsesforløb giver et mellemniveau af uddannelse for teknikere og ingeniører, der er involveret i idriftsættelse, sundhedskontrol og fejlsøgning på operationelle PROFINET-systemer.

Næste kurser:
20 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
3 Dec, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering

Certificeret PROFINET Engineer
Dette kursus giver en detaljeret teknisk viden om PROFINET-teknologien og de fordele, den tilbyder dine automatiserings- og produktionsprocesser. I slutningen af ​​træningen vil der blive en teorieksamen. Deltagere, der bestiller, får titlen Certified PROFINET Engineer og får et officielt certifikat. Succesfulde deltagere vil have tillid til at evaluere PROFINET som en løsning til deres automationskrav og være i stand til at designe en ordentlig ansøgning.

Næste kurser:
19 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
3 Dec, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering

PROFIBUS TRAINING COURSES

profibus logoCertificeret PROFIBUS Installer
Et vigtigt kursus for elektroingeniører og teknikere, der har brug for at opgradere deres færdigheder til at omfatte Fieldbus installation. Denne en-dags hands-on kursus lærer design, installation og test af komplette PROFIBUS netværk, herunder DP, PA og optisk fiber teknologi. Omfatter buslayout og opsigelse, grounding regler og praksis, kurset vil undervise delegerede hvordan man undgår almindelige, men potentielt dyre, installationsproblemer.

Næste kurser:
7 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
21 Oct, Sted: Inverness, Udbyder: CSL
18 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering


PROFIBUS Idriftsættelse og vedligeholdelseskursus
Et en-dags kursus designet som en tilføjelse til den Certified PROFIBUS Installer Course, der dækker de praktiske teknikker til fejlfinding på "operationelle" PROFIBUS netværk. Teknikker undervist i kurset omfatter brug af en moderne PROFIBUS analysator, klasse 1 og klasse 2 masterfunktioner (ingeniørværktøj) til at diagnosticere netværksfejl, enhedsfejl og I / O-problemer. Studerende lærer også at diagnosticere og nøjagtigt lokalisere kabel-, forbindelses- og enhedsfejl.

Næste kurser:
8 Mov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
21 Oct, Sted: Inverness, Udbyder: CSL
18 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering


Certificeret PROFIBUS System Designer
Dette kursus er rettet mod alle, der beskæftiger sig med design,
specifikation eller indkøb af moderne automatiserings- og kontrolsystemer på det tekniske eller tekniske niveau. Kurset er også velegnet til enhedsproducenter, systemintegratorer og tekniske salg / marketingfolk, der gerne vil vide den bedste måde at sætte systemer sammen. Kurset er rettet mod det faglige ingeniørniveau og en grundlæggende kendskab til styresystemets terminologi, og evnen til at udføre simple tekniske beregninger antages.

Næste kurser:
4 Dec, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering
20 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering


Certificeret PROFIBUS Engineer Course
Dette er et dybtgående kursus, der dækker PROFIBUS DP og PA netværk drift, design, idriftsættelse og live fejlsøgning. Kurset dækker grundlæggende cykliske dataudvekslinger (såkaldte DP-V0) og DP-V1-udvidelser, som bruges i PA-enheder og mere komplekse DP-enheder. Det meste af kurset er involveret i at forstå og tolke de forskellige telegrammer, der passerer mellem enheder. Det er et verdensomspændende anerkendt træningsprogram, standardiseret af PROFIBUS International. Den certificerede PROFIBUS Installer og Commissioning & Maintenance kurser er vigtige forudsætninger for at deltage i dette kursus.

Næste kurser:
4 Dec, Sted: Manchester, Udbyder: MMU
Mere information og registrering
23 Oct, Sted: Inverness, Udbyder: CSL
19 Nov, Sted: Manchester, Udbyder: CSL
Mere information og registrering

ON-SITE TRAINING FOR 6 ELLER MERE FÆLLES

Hvis du har en gruppe 6 eller mere til at træne, er du måske interesseret i at få et kursus leveret i dine egne lokaler. Det Forenede Kongerige er godt tjent med fuldt akkrediterede træningsfaciliteter, med to organisationer, der er i stand til at levere disse kurser på stedet, The Ascent Center ved Manchester Metropolitan University (MMU) og Control Specialists Ltd (CSL).

Er du interesseret i on-site træning til din virksomhed? Klik her for at kontakte MMU or her for at kontakte CSL or her for at kontakte VTC

Se eller download vores præsentationer

Hvis du ikke kunne nå det til vores nylige seminarer, kan du stadig se de meget informative præsentationer sammen med mange andre fra vores omfattende samling.

Klik her for at se vores præsentationer om Slideshare.


Hurtige links til yderligere information


profibus profinetBliv medlem af PI UK for at få mange værdifulde fordele

Den bedste måde at drage fordel af vores teknologier er at tilslutte sig den engelske filial af PI. Medlemmer nyder mange fordele såsom:

  • rabat på træning
  • fri adgang til PIs tekniske dokumentation
  • fri adgang til PIs patenterede IP
  • aktiv deltagelse i begivenheder,
  • adgang til medlemmernes forum
  • omfattende salgsfremmende muligheder

Vi tilbyder 5 forskellige niveauer af medlemskab til at dække en lang række krav, fra akademikere og udstyrsbrugere til distributører og producenter. Afhængigt af det valgte medlemskabsniveau er der endda gratis adgang til patenteret IP relateret til PIs teknologi - til en enorm fordel for enhver virksomhed, der ønsker at fremstille PROFIBUS-, PROFINET- eller IO-Link-kompatible produkter.

Lær mere om fordelene ved medlemskab


Har du nyheder om PROFINET, PROFIBUS eller IO-Link?

Hvis du har en interessant applikationshistorie, der involverer brugen af ​​PROFIBUS, PROFINET eller IO-Link i England, vil vi meget gerne høre fra dig! Hvis du har fået et nyt produkt, kan det vises gratis i vores næste nyhedsbrev, hvis din virksomhed er medlem af PI UK.

Hvis du har et nyhedsværdigt emne, så send mig op til 100 ord plus et billede og link til hvor læsere kan få mere information, og vi vil overveje det til offentliggørelse.


Vores sponsorer - et hurtigt tak

Vi er glade for at anerkende støtten fra følgende seniormedlemmer i PI UK, hvis fortsatte hjælp har været uvurderlig til at bringe fordelene ved PROFIBUS og
PROFINET til UK:


sic mediepartner

PROFIBUS-koncernen

Vi opretter og leverer standarder, profiler og kurser til procesindustrien digital kommunikation

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link