← Tilbage til begivenheder kategori

Manufacturing Automation & Digital Transformation Industry 4.0 Training Course

Et avanceret kursus - arrangeret af Comau og ESCP Europe Business School - designet til ledere og virksomheder, der ønsker at forny deres metoder, produktionssystemer og løsninger til at håndtere den digitale revolution, der sker på produktionsområdet.

For at imødekomme de nye udfordringer på et hurtigt skiftende marked præget af efterspørgslen efter stadig mere avancerede teknologier og færdigheder vedrørende Industri 4.0, har Comau og ESCP Europe nu åbnet den nye Executive Master i "Manufacturing Automation & Digital Transformation". Programmet er designet til virksomheder, der ønsker at forny deres produktionssystemer og fagfolk, der ønsker at forbedre deres tekniske og ledelsesmæssige viden for at imødegå de digitaliseringsudfordringer, der præsenteres inden for rammerne af Industrial Automation.

Executive Master er organiseret af Comau i samarbejde med ESCP Europe og i samarbejde med nogle af de mest prestigefyldte internationale universiteter, herunder Politecnico di Torino, Politecnico di Milano og Technische Universität München. Det afholdes i udvalgte Comau Academy og ESCP Europe campus steder i Italien, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Kurset omfatter 260 timer i klasseværelsetræning og 80 timer med e-learning. Klasser, som vil blive undervist fuldstændigt på engelsk og afholdt fra marts 2017 til januar 2018, er organiseret i fire forskellige undervisningsmoduler: Fremtidens Fabrik, Produkt & Proces Innovation, Automatisering & Digital Produktion Design og Udvikling og Automation & Digital Manufacturing Management.

Forelæsningerne vil blive leveret af top Comau ledere og ved ESCP Europa fakultet, med deltagelse af gæsteprofessorer tilhører netværket af universiteter samarbejder i projektet. Teori moduler vil blive fulgt op af praktiske træning, med en fungerende projekt sti, der gør det muligt for deltagerne at få felt oplever ved at teste deres teoretiske smarte fabrik industriel proces lederevner direkte inde i virksomheden.

De tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, som vil blive perfektioneret under Executive Master i "Manufacturing Automation & Digital Transformation", er mange, herunder identifikation af behov og muligheder forbundet med de forskellige produktive processer inden for digital produktion. Sammen med udviklingen af ​​strategiske tanker rettet mod at køre de teknologiske og organisatoriske ændringer der sker i 4.0 miljøet. Denne proces vil gøre det muligt for deltager at lære at forbinde tekniske afdelinger med udviklerne af nye produkter og processer for at lette implementeringen af ​​automationssystemer.

Derfor bidrager aktivt til udviklingen af ​​industrielle automatiseringsløsninger gennem vedtagelse af effektive produktionssystemer, omkostningsanalyse og økonomiske planlægningsteknikker; forståelse af funktionerne i de forskellige produktionssystemer og interaktionen mellem menneske og maskine; styring af en kompleks og teknologisk avanceret portefølje af forsyninger og leverandører realisering af operative og strategiske evalueringsaktiviteter for design af nye produktionssystemer hold lederskab i ledelsen af ​​Human Resources.

"Starten af ​​den nye Executive Master i" Manufacturing Automation & Digital Transformation "er konkret bevis for, hvordan Comau gennem sit akademi og internationalt partnerskab netværk altid er i spidsen for højt specialiserede uddannelsesaktiviteter, der kan reagere, men især at forudse nye tendenser og markedskrav i industrisektoren, siger Donatella Pinto, chef for HR i Comau. "Denne nye træningsvej bekræfter også vores engagement i at skabe nye kompetencer, ikke kun for unge fremtidige ledere af morgendagens industri, men også for en række fagfolk med forretningsbaggrunde, der ønsker at udvide og styrke deres evner i det digitale miljø, tak til den veletablerede og anerkendte Comau Academy's ekspertise. "

Giovanni Scarso-Borioli, Academic Director hos ESCP Europa London campus delte også, at ”I en verden, hvor de administrerende direktører for nogle af de største globale organisationer er teknologi guruer selv, der er stigende efterspørgsel på markedet både for ledere at udvikle teknologisk knowhow, som godt for ingeniører at dyrke deres management og ledelse. Det er derfor, vi har skabt den Executive Master i Manufacturing Automation og Digital Transformation i partnerskab med Comau, der omfavner vores skole vision. ESCP Europe Business School tror på styrken af ​​konstant forandring og fremskridt, og disse dage, Prof. Scarco-Borili fortsætter, fremskridt inden for digital teknologi er eksponentielt stigende muligheder for innovation.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.