← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

International Safety Award sektor vindere og sundhed og sikkerhed mestre annonceret

Lynda Armstrong OBE, formand for Trustees, og Alex Botha, administrerende direktør for Safety Council britiske, offentliggjorde navnene på de organisationer, der blev bedømt bedst i sektoren på 2014 International Safety Awards Gala middag afholdt på Grosvenor House i London den 25 April 2014.

Navnene på de enkelte vindere af Health and Safety Champion og Young Health and Safety Champion blev også annonceret.

Alex Botha, når lykønske alle vinderne af 2014 International Safety Awards i gallamiddag, sagde: "I aften giver mulighed for dig, dine kolleger og din organisation til at fejre din succes i at vinde en International Safety Award og for at fejre det forskel, du gør, og det engagement du og dine folk - fra mange organisationer over hele verden - ved at opretholde høje standarder for sundhed og sikkerhed i din arbejdsplads.

"Jeg vil gerne rose og opmuntre dig, som du lede dine organisationer om dette komplekse og udfordrende rejse. Din indsats, vores bestræbelser på at tilnærme sig denne vision, at ingen skal komme til skade eller bliver syge på arbejdet, vil ikke kun spare millioner af pounds for din virksomheder, men vil positivt påvirke livet for tusinder af dit folk. Vores varmeste lykønskninger til jer alle. "

Safety Council British anerkendt igen succes personer, som havde vist deres engagement og havde givet deres tid og kræfter på at pleje og beskytte deres kolleger. De to priser - Sikkerhed og Sundhed Champion og Young Health and Safety Champion - blev indført for at genkende de "ubesungne helte ', der arbejder med en passion for at holde deres kolleger sikkert fra skade.

The Health and Safety Champion pris gik til Gary Parkinson, projektleder for Clugston Opførelse af Scunthorpe, for hans inspirerende, nyttige lederskab og hans tilskyndelse til andre til at arbejde sikkert sammen.

The Young Health and Safety Champion pris gik til Ben Gordon, alderen 19 af BAE Maritime Services, Portsmouth. Dommerne roste Ben, hvis engagement og engagement med unge lærlinge gik godt ud over normen, lytte til deres bekymringer, finde løsninger og hjælpe producere bedre og sikrere arbejdsvilkår løsninger.

Safety Council britiske, for første gang skænket priser på de internationale Safety Award vindende organisationer, der blev anset som dommerpanelet at være fremragende i deres respektive sektorer. De 12 Awards sektor gik til:

Velgørenhed - The Royal Society of Chemistry, Cambridge

Bygge-og ejendomsadministration - Powertech Engineering LLC, Oman

Uddannelse, sundhed, boliger, lokale myndigheder og offentlige tjenester - TTE Training Limited, Ellesmere Port

Energiproduktion og-distribution og forsyning - Wessex Water Operations, Badekar

Finansielle, it, jura, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser - Telewings Communication Services, Indien

Mad og drikke - Morrison Bowmore Distillers Ltd, Glasgow

Hotel, catering og gæstfrihed - Sodexo Remote Sites (Scotland) Limited, Aberdeen

Produktion - Golfen petrokemiske Industries Company, Bahrain

Olie, gas og minedrift - CAN Group, Aberdeen

Onshore større farer - Kuwait National Petroleum Company, Mina Abdullah Raffinaderi

Transport, distribution og automobilbranchen - Unipart Group Ltd - Unipart Aftermarket Logistics

Engroshandel og detailvirksomhed - Burnt Tree Vehicle Rental Group Ltd, Shrewsbury.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.