← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

International Safety Award sektor vindere og sundhed og sikkerhed mestere annonceret

Lynda Armstrong OBE, formand for trustees, og Alex Botha, administrerende direktør for British Safety Council, annoncerede navnene på de organisationer, der blev bedst bedst inden for sektoren på 2014 International Safety Awards-gallamiddagen holdt i Grosvenor House i London på 25 April 2014.

Navnene på de enkelte vindere af Health and Safety Champion og Young Health and Safety Champion blev også annonceret.

Alex Botha, når han lykønskede alle vinderne af 2014 International Safety Awards på gallamiddagen, sagde: "I aften giver dig mulighed for at samarbejde med dine kolleger og din organisation for at fejre din succes med at vinde en international sikkerhedspris og for at fejre forskel, du laver og engagement fra dig og dit folk - fra mange organisationer over hele kloden - i at opretholde høje standarder for sundhed og sikkerhed på dine arbejdspladser.

"Jeg vil gerne rose og opmuntre dig, som du leder dine organisationer på denne komplekse og udfordrende rejse. Dine bestræbelser, vores bestræbelser på at komme tættere på den vision, at ingen skulle blive såret eller dårligt på arbejdspladsen, vil ikke kun spare millioner af pund til dine virksomheder, men vil positivt påvirke tusindvis af dine menneskers liv. Vores varmeste tillykke til jer alle. "

Det britiske sikkerhedsråd anerkendte igen succesen for enkeltpersoner, som havde demonstreret deres engagement og havde givet deres tid og kræfter til at passe og beskytte deres kolleger. De to priser - Health and Safety Champion og Young Health and Safety Champion - blev introduceret for at genkende de "uskadte helte", der arbejder med en lidenskab for at holde deres kolleger sikre mod skade.

Health and Safety Champion-prisen gik til Gary Parkinson, Projektleder for Clugston Construction of Scunthorpe, for hans inspirerende, hjælpsomme ledelse og hans opmuntring til andre til at arbejde sammen sikkert.

Young Health and Safety Champion-prisen gik til Ben Gordon, i alderen 19, af BAE Maritime Services, Portsmouth. Dommerne roste Ben, hvis engagement og engagement med unge lærlinge gik langt ud over normen, lyttede til deres bekymringer, identificere løsninger og hjælpe med at producere bedre og sikrere arbejdsløsninger.

Det britiske sikkerhedsråd gav for første gang belønninger til de internationale sikkerhedsprisvindende organisationer, der blev anset af panelet af dommere for at være fremragende i deres respektive sektorer. 12-sektorens priser gik til:

Velgørenhed - The Royal Society of Chemistry, Cambridge

Byggeri og ejendomsadministration - Powertech Engineering LLC, Oman

Uddannelse, sundhed, boliger, kommuner og offentlige tjenester - TTE Training Limited, Ellesmere Port

Energiproduktion og distribution og forsyningsselskaber - Wessex Water Operations, Bath

Finansielle, it, juridiske, videnskabelige og tekniske tjenester - Telewings Communication Services, Indien

Mad og drikke - Morrison Bowmore Distillers Ltd, Glasgow

Hotel, catering og gæstfrihed - Sodexo Remote Sites (Scotland) Limited, Aberdeen

Fremstilling - Gulf Petrochemical Industries Company, Bahrain

Olie, gas og minedrift - CAN Group, Aberdeen

Onshore store risici - Kuwait National Petroleum Company, Mina Abdullah Refinery

Transport, distribution og motorhandel - Unipart Group Ltd - Unipart Aftermarket Logistics

Engroshandel og detailvirksomhed - Burnt Tree Vehicle Rental Group Ltd, Shrewsbury.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.