← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Hvordan producenter kan optimere dechlorering af procesvand - webinar

Anvendelse af ultraviolet lys reducerer vedligeholdelses- og levetidsomkostninger for vandbehandling

Hanovia, verdens førende leverandør af ultraviolet desinfektionsteknologi til industrielle formål, skal være vært for et webinar, der har til formål at hjælpe producenter med at optimere fjernelsen af ​​klor inden for deres vandbehandling. Den interaktive 60-præsentation af Tim McDougle, Hanovias salgs- og marketingdirektør og James Hadley Hanovias vesteuropæiske salgschef finder sted på 23rd maj 2017 og vil skitsere, hvordan UV dechlorering kan reducere vandbehandling vedligeholdelse og livscyklus omkostninger samtidig give øget beskyttelse mod bio-forurening.

Hygiejniske anvendelser som farmaceutisk og fødevare- og drikkevareindustrien ønsker rene vandbehandlingsteknologier med minimal opbygning og nedetid i bakterier. Kombination af forbehandlingen med omvendt osmose er almindelig praksis til fjernelse af en bred vifte af uorganiske og organiske urenheder, og tilsætningen af ​​elektrodeionisering (EDI) i farmaceutiske rensede vandsystemer garanterer sub-ppm niveauer af salte.

Selv om disse stabile teknologier kræver minimal vedligeholdelse, skal de beskyttes mod oxiderende arter, der påvirker ydeevnen og levetiden. Fjernelse af frit og totalt klor i proceslinier forud for RO og EDI er afgørende. For at opnå dette, findes der to traditionelle metoder: Aktiveret Carbon Filtration (ACF) og natrium-meta-Bisulfit dosering (SMB). Selvom godt bevist, disse fremgangsmåder demonstrere visse begrænsninger, hovedsagelig, at de er tilbøjelige til mikrobiel kontaminering, der øger bio-byrde på EDI og RO-membraner, fører til øget rengøring frekvens og skaber højere driftsomkostninger.

For at hjælpe med at forklare, hvordan man skal løse disse problemer, vil webinaret skitsere hvordan UV-lys kan bruges som dechloreringsteknologi, der erstatter behovet for ACF og SMB. Dette hjælper med at levere optimal dechlorering ydeevne uden problemer forbundet med disse traditionelle teknologier. Tim McDougle vil begynde med at se på behovet for at fjerne klor, de anvendte teknologier og de problemer, der omgiver dem. James Hadley vil derefter give et overblik over UV-lys, hvordan det dechlorinerer, og fordelene det giver over alternative metoder.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.