← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Gratis Awareness Hydraulik Sikkerhed Seminarer

Som en førende leverandør af 700 BAR hydraulisk værktøj og udstyr, SPX Hydrauliske Technologies tager sikkerhed meget alvorligt - så det tilbyder gratis oplysningskampagner seminarer om hydraulisk sikkerhed, virksomheder rundt om i Storbritannien og resten af ​​verden.

Afholdt på hos de praktikanter, seminaret bevidsthed sikkerhed dækker områder, der er risici ved brug af hydraulisk udstyr, såsom identifikation farer, håndtering og opbevaring, transport, kvalitet af udstyr og vedligeholdelse af anlægget samt en sikkerhed checkliste. Seminaret bevidsthed kører i en time med mulighed for spørgsmål og svar bagefter, og deltagerne får en sikkerhed håndbog og certifikat.

SPX Hydraulic Technologies har samarbejdet med hydraulikspesialister Gee-Force for at køre "5S + 1 Safety Awareness Seminars" rundt om i landet de seneste par måneder, og de er blevet godt modtaget, siger SPX Hydraulic Technologies 'Territory Manager Ian Harris.
"Et højt uddannelsesniveau er nødvendigt for sikker drift af 700bar hydrauliske udstyr, og denne bevidsthed seminar giver folk en forståelse af de mulige farer, såsom Skader højt tryk. Bevidstheden seminarer sikre vores kunder bruge magt forstærker, højtryk hydrauliske værktøjer sikkert, beskyttelse af arbejdstagerne og undgå tabte tid på grund af ulykker og beskadigelse af udstyret. "

Workshop Teamleder for Score (Europe) Ltd, Jason Stephen, hvis virksomheden for nylig var vært for et bevidsthed seminar sikkerhed, siger: "Jeg kunne godt lide de statistiske oplysninger om sundhed og sikkerhed. Det var let for deltagerne at forstå, så de alle bruger det, når de leverer tekniske ydelser til vores kunder, og når de arbejder med høj udstyr powered moment i vores værksted. "

Et andet selskab, der har været gennem uddannelse bevidsthed seminar for nylig er Great Yarmouth baseret Derrick Services (UK) Ltd "Workshoppen blev leveret til en gruppe af elever i vores virksomhed, der er nytilkomne i branchen," siger DSL Group Training Manager, Ian Pease. "Det var nyttigt at hjælpe dem til at forstå de produkter og de forskellige aspekter, de kunne forvente at beskæftige sig med. Alle tilbagemeldinger var positive, det er gratis at deltage og det blev leveret på vores lokaler. "

Process Industry Informer

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.