← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Fri Bevidsthed Hydrauliske Sikkerheds Seminarer

Som førende leverandør af hydrauliske værktøj og udstyr til 700-trykbjælker tager SPX Hydraulic Technologies sikkerhed meget alvorligt - så det tilbyder gratis bevidstheds seminarer om hydraulisk sikkerhed til virksomheder i Storbritannien og resten af ​​verden.

Opbevares i praktikantens lokaler, sikkerhedsmedicinsk seminar dækker områder, der risikerer at bruge hydraulisk udstyr, såsom identificering af farer, håndtering og opbevaring, transport, udstyrets kvalitet og vedligeholdelse af planter samt en sikkerhedscheckliste. Oplysningsseminaret løber i en time med mulighed for spørgsmål og svar bagefter, og deltagere modtager en sikkerhedshåndbog og certifikat.

SPX Hydraulic Technologies har samarbejdet med hydraulikspesialister Gee-Force for at køre "5S + 1 Safety Awareness Seminars" rundt om i landet de seneste par måneder, og de er blevet godt modtaget, siger SPX Hydraulic Technologies 'Territory Manager Ian Harris.
"En høj uddannelsesstandard er nødvendig for sikker drift af 700bar hydraulisk udstyr, og dette bevidsthedsseminar giver folk en forståelse af de mulige farer, som f.eks. Højtryksinjektionsskader. Bevidsthedsseminarerne sikrer, at vores kunder bruger sikkerhedsforstærkende, højt tryk hydrauliske værktøjer sikkert, beskytter arbejdstagere og undgår tabt tid på grund af ulykker og udstyrsskader. "

Workshop Team Leader for Score (Europe) Ltd, Jason Stephen, hvis firma for nylig var vært for et sikkerhedsbevidstheds seminar, siger, "Jeg kunne godt lide statistikkerne om sundhed og sikkerhed. Det var nemt for deltagerne at forstå, så de alle bruger det, når de leverer ingeniørtjenester til vores kunder, og når de arbejder med højdrevne drejningsmomentudstyr i vores værksted. "

Et andet firma, der har været igennem seminaret om uddannelse bevidsthed, er for nylig Great Yarmouth-baseret Derrick Services (UK) Ltd. "Workshoppen blev leveret til en gruppe af praktikanter i vores virksomhed, der er nye deltagere i branchen", siger DSL Group Training Manager, Ian Pease. "Det var nyttigt at hjælpe dem med at forstå produkterne og de forskellige aspekter, de kunne forvente at håndtere. Alle tilbagemeldinger var positive, det er gratis at deltage, og det blev leveret på vores lokaler. "

Process Industry Informer

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.