← Tilbage til begivenheder kategori

HBM Webinar belyser Fibre Bragg rist Technology

HBM webinar deltager

Som brugen af ​​optiske sensorer baseret på Fiber Bragg Grating (FBG) teknologien bliver mere og mere udbredt, både i langsigtede komplekse overvågningssystemer og simple kortvarige strukturprøver, tilbyder HBM nogle værdifulde oplysninger og råd i sit seneste webinar, som finder sted på 27th April 2017.

Traditionelt forbundet med kompleks håndtering og skrøbelighed, "Feltinstallationer af optiske strukturelle sundhedsovervågningssystemer: Lærdomme, der læres over et årti", fjerner denne myte og deler de doser og don'er, der er involveret i installation af systemer baseret på FBG-teknologi.

Bruges til at bestemme belastning, temperatur, acceleration, forskydning og hældning i komponenter, strukturer og i miljøer, hvor konventionelle teknologier har nået deres grænse, FBG teknologi åbner døren til en vifte af muligheder.

Også brugt til at teste strukturer og materialer med højt niveau af belastning, højt antal belastningscykler, høj elektromagnetisk støj eller i eksplosive omgivelser, giver optiske sensorer baseret på FBG-teknologi også mulighed for at overvåge tilstanden af ​​store strukturer i barske miljøer ved hjælp af forskellige typer sensorer, som er forbundet i linje over lange afstande og forhørt af et enkelt instrument.

Velegnet til en lang række applikationer, herunder, Byggeri, Energi, og Aerospace, for blot at nævne et par stykker, er optiske produkter designet til at være så let at bruge og forstå som muligt for brugere med begrænset erfaring.
Udelukkende tilgængelig fra HBM Academy, har denne informative webinar på FBG Technology er designet til at passe ind med udfordrende tidspres, som ofte kan gøre kursusdeltagere vanskelig.

Hvert webinar, som normalt tager maksimalt 30 minutter, kan nemt nås på et senere tidspunkt eller simpelthen bruges som genopfriskningskursus. Derudover modtager alle registrerede deltagere et link til webinaret, via e-mail, efter præsentationen.

Alle HBM-webinarer er gratis og åbne for alle. Rum er imidlertid begrænsede og er tilgængelige efter først til mølle. Venligst reserver din plads ved at bestille på www.hbm.com/en/3157/webinars

For yderligere information, kontakt HBM på + 44 (0) 20 8515 6000 eller via e-mail: [Email protected] eller besøge HBM hjemmeside på www.hbm.com

HBM UK Ltd

HBM forsyningstest og måleprodukter og -tjenester til en bred vifte af måleanvendelser på tværs af mange brancher

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.