← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Miljøagenturets planer for landbrugsvandstilladelser

Plast regnvandsbeholdere

Fordi Miljøstyrelsen har meddelt, at nye fornyelsesprocedurer vil gælde for alle tidsbegrænsede abstraktionslicenser, som udløber fra 2015 og fremefter, har Elizabeth Truss, Militsekretær, Sydvest Norfolk MP og Defra-sekretæren hørt landmænds bekymringer over vandlicenser i et forum, der var vært for hende i sin egen valgkreds for nylig.

30-landmænd deltog i en debat, og de interviewede Truss om emner, der spænder fra EU-tilskud, TB-kontrol, til hvordan man kan få planlægningsstøtte til projekter vedrørende vedvarende energikilder. Og selvfølgelig problemer vedrørende vandlisenser.

Miljøagenturets vurdering af fornyelsesprocedurer vil blive gennemført for at overholde vandrammedirektivet, der har til formål at beskytte og forbedre alle aspekter af vandmiljøet. En bekymring er, at erstatningslicenser vil blive baseret på brugen på det tidspunkt og ikke udstedt på samme vilkår som den udløbne tilladelse, hvilket fjerner enhver fleksibilitet i tider med vandmangel.

Den Enduramaxx plast vandtank rækkevidde omfatter en række dedikerede regnvandsbeholdere, der gør det muligt for landmændene at kanalisere tagafrømning til opbevaring indtil det kræves. Tilgængelig i størrelser op til 30,000 liter, regnvand opbevares i en robust, ribbet, enkelt stykke rotationsformet, uv-stabiliseret polyethylenvandstank, hvilket betyder, at den er beskyttet og bevaret. Brug af regnvandsbeholdere er kun en måde, som landmændene kan styre deres egne vandressourcer og forbrug. At være fuldstændig ureguleret og gratis, regnvandsmaling er en meget levedygtig mulighed.

For mere om regnvandsbeholdere og for at lære mere om Enduramaxx-serien af ​​vandrette tanke, herunder kegle bundtanke, vær venlig at komme i kontakt nu!

http://www.enduramaxx.co.uk/defra-secretary-listens-to-farmers-regarding-water-licenses-plastic-rainwater-tanks-2014-10-16/

Enduramaxx lagertanke

Lagertanke producenter

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.