← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Miljøagentur planer til landbrugsformål Water Licenser

Plastic regnvand tanke

Fordi Miljøagentur har annonceret, at nye procedurer fornyelse vil gælde for alle tidsbegrænsede indvinding licenser udløber fra 2015 fremefter, Elizabeth Truss, miljø sekretær, South West Norfolk MP og Defra sekretær, har hørt de bekymringer landbrugere, vand-licenser i et forum hostet af hende i hendes egen valgkreds for nylig.

30 landmænd deltog i en debat, og de udspurgte Truss om emner lige fra EU-tilskud, TB-kontrol, igennem til hvordan man vinder planlægning støtte til landbruget vedvarende projekter. Og selvfølgelig spørgsmål vedrørende vand licenser.

Miljøstyrelsen vurderinger for fornyelse procedurer vil blive bragt i overensstemmelse med vandrammedirektivet, der har til formål at beskytte og forbedre alle aspekter af vandmiljøet. En bekymring er, at udskiftning licenser vil blive baseret på fiskeri på det tidspunkt, og ikke er udstedt på samme vilkår som den udløbne tilladelse, fjerner enhver fleksibilitet i tider med mangel på vand.

Den Enduramaxx plast vandtank sortiment omfatter en linje af dedikerede regnvand tanke, der giver landmændene til at kanalisere tag afstrømning til opbevaring, indtil de skal. Fås i størrelser op til 30,000 liter regnvand gemt i en robust, ribbet, enkelt stykke, drejeligt-formede, uv-stabiliseret polyethylen vandtank, hvilket betyder, at det er beskyttet og bevares. Brug af regnvand tanke er blot én måde at landmændene kan styre deres egne vandressourcer og brug. Bliver helt ureguleret og gratis, opsamling af regnvand er en meget realistisk mulighed.

For mere om regnvand tanke og for at lære mere om Enduramaxx vifte af horisontale tanke, herunder kegle bundtanke, please komme i kontakt nu!

http://www.enduramaxx.co.uk/defra-secretary-listens-to-farmers-regarding-water-licenses-plastic-rainwater-tanks-2014-10-16/

Enduramaxx lagertanke

Lagertanke producenter

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.