← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Biogas Expo Set til at vise, hvordan vandindustrien AA-planter kan forbedres

Landia eksternt monteret GasMix

Ananerobe fordøjelsesanlæg (vandforsyningsanlæg) i vandindustrien kan forbedre effektiviteten fra 10% til 30% - ifølge de vigtigste udstillere på den efterlengtede UK AD & World Biogas Expo 2018, der finder sted i juli 11th & 12th i Birminghams NEC.

landia paul daviesCharlotte Morton, administrerende direktør for Anaerobic Digestion & Bioresources Association (som organiserer expo i partnerskab med World Biogas Association) sagde: "Baseret på det, vi har set med farm-based og food-waste AD planter, selv når en digester ser ud til at være ved at tjekke sammen, nogle finjustering eller eftermontering af blandesystemet kan producere meget bedre gasudbytter.

"Ud over mere gas kan teknologisk avancerede blandesystemer, der vises på expo, drastisk reducere vedligeholds- og energikostnader.

"Forbedret overvågning kan også medføre en positiv forskel for en digester - og med muligheden for at blande spildevandsslam med madaffald i fremtiden, er UK AD & World Biogas Expo 2018 det perfekte sted at lære mere om at forbedre digesterpræstationen."

Paul Davies fra mixer og pumpe producent Landia aftalt:

"På baggrund af det stigende antal eftermonteringer, vi udfører i AD-sektoren, er der klart behov for at nå optimale niveauer af AD-drift - især fordi en mixer-retrofit ikke behøver at betyde dræning af tanken".

Han fortsatte: "Mange landbrugs- og madaffald. AD-operatører har allerede fordelene ved at finjustere deres udstyr, så der er en reel mulighed for, at vandindustrien gennemgår sin vedvarende energi / biosolid-drift - som kan betale sig på kort tid - ramme. Vi er nogensinde præsenterer på expo, som er helt fokuseret på biogas. Det er det bedste sted at indhente alle de seneste nyhedsnyheder, søge råd og snakke direkte med udstyrsleverandører. "

Davies siger også, at mange blandesystemer kan have 7.5kW-motorer, men at de i de fleste tilfælde løber fladt ud ved hjælp af 180 kW timer om dagen.

For hvad han beskriver som "fuldstændig blanding af hele digesteren", foreslår Davies, at AD-operatører overvejer 18.5 kW-motorer, der kun skal køre for 10-15 minutter i timen, ved kun at bruge 110 kW-timer om dagen.

Med mere end 200-udstillere fra hele verden - og 100-plus-højttalere, over 3,000-deltagere forventes i UK AD & World Biogas Expo 2018, nu i det niende år.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.