← Tilbage til begivenheder kategori

Prisvindende lean six sigma træning lanceret online

Catalyst Consulting er glædeligt i dag at annoncere lanceringen af ​​deres online lean six sigma uddannelse, der giver kunderne mulighed for at tage deres markedsledende og prisvindende lean six sigma uddannelse klasse-værelse kurser online.

Catalysts træning, der tiltrækker niveauet af kundetilfredshed i verdensklasse, tilbyder nu deres magre seks sigma gule bælter og grønne bæltekurser online, så kunderne kan deltage og vælge, hvordan de engagerer sig i deres træning uden at forlade kontoret.

I modsætning til nogle andre online Lean Six Sigma kurser, Katalysator tilbud personlig træning, tildele en fuldt certificeret katalysator coach til at støtte hver enkelt deltager.

Sammen med deres online live-uddannelse, kombinerer et rige bibliotek med over 1000 HD-træningsvideoer, der er optaget under deres træning i klassen, specielt tilpasset til online-læring og engagerende klasseværelsesmaterialer, giver Catalysts nye online-uddannelsesprogrammer et fuldt ud engageret, tilgængelig og personlig kursus, hvilket fører til fuld akkreditering og certificering af British Quality Foundation, når kurser er afsluttet.

Martin Brenig-Jones, administrerende direktør hos Catalyst og medforfatter af den bedst sælgende Lean Six Sigma For Dummies, kommentarer: "Vi er glade for, at vores succesfulde lean six sigma træningsprogrammer nu er tilgængelige for kunder online. Vi tilbyder også en certificeret Catalyst-coach til at støtte hver deltager, og vi håber, at dette personlige element vil tilskynde delegerede til at engagere sig i disse online læringsmaterialer. "

Lean Six Sigma er et sæt af effektive værktøjer og teknikker, der hjælper forbedre processer, reducere affald, øge kvaliteten forbedre kundeoplevelsen.

Der for nylig fejrede deres 20th jubilæum, har Catalyst forudsat kunder på tværs af både den offentlige og private sektor med Lean Six Sigma uddannelse og rådgivning, hjælpe dem til at skære omkostninger og tid i deres forretningsprocesser, mens det stadig giver en fremragende service til deres kunder.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.