← Tilbage til begivenheder kategori

Nye partnerskab Tilbud Automation Awareness Workshops

Pacepacker Services samarbejder med den anerkendte udstyrsproducent og træningsleverandør Festo, der tilbyder Automation Awareness Workshops til sine kunder, der involverer alle dem med en indsats i automatiseringsprocessen for at udglatte rejsen, samtidig med at man maksimerer fordele og i sidste ende ROI.

Lanceret på PPMA Total Show, vil workshops fokus på, hvordan kunderne kan integrere systemer og udtrække fulde udbytte af dem hurtigt og effektivt. Halvdags events vil være fri for et givet antal deltagere fra hvert selskab.

Et stigende antal producenter i sektorer som mad og drikke er erkender fordelene ved automatisering, enten i form af output, udbytte, pålidelighed, produktkvalitet eller sporbarhed. Men færre er klar over de mindre åbenlyse faktorer, hvor let det ønskede resultat, kan blive virkeliggjort.

"Fra opstrøms maskiner, som påvirker effektiviteten af ​​resten af ​​linjen, tabte muligheder mobilisere positiv støtte af arbejdsstyrken, er det vigtigt, at vi uddanner vores kunder og øge den generelle bevidsthed som en del af processen med at integrere automatisering." Pacepacker Business Development manager, forklarer Paul Wilkinson.

Hver workshop er specifikt udformet til at være yderst nyttig og relevant for de nærmere detaljer for hvert selskabs drift, med fuld engagement fra centrale virksomhedens interessenter, fra operatører og line vejledere, til ingeniør team medlemmer og instruktører.

Andre muligheder workshops vil fremhæve omfatter praktiske forberedelser til installation og hvordan de skal håndtere uddannelse eller rekruttering til at sikre kunderne har den korrekte in-house ekspertise til at opfylde behovene i automatisering.

"Det handler om udjævning processen med automatisering på den fabrik, det handler om dig og dit hold er klar, og det handler om eksterne faktorer, som kan påvirke, hvordan det samlede system udfører," siger Paul. "Slutresultatet kan være at gøre med hastighed, produktkvalitet, reduceret spild og afviser eller en kombination af alle disse og mere. I sidste ende handler det om at maksimere investeringsafkast (ROI), på kortest mulig tid. "

I praksis kunne denne nye tilgang til automation bevidsthed godt reducere den periode, hvor linjen er enten ikke kører på alle, eller kører under sin optimale ydeevne.

Paulus tilføjer: "Fra Pacepacker synspunkt ønsker vi tilfredse kunder. Dette er endnu en måde, hvorpå vi kan påvise de høje niveauer af support vi konsekvent give vores kunder. "

Festo, der dog hovedsagelig er kendt som producent af automatiseringssystemer og -komponenter, har en stærk track record i træning og konsulentvirksomhed med rødder i sin virkelige oplevelse. Faktisk kører firmaet 2,900 kurser verden over hvert år og træner ikke færre end 42,000 individer.

De Festo-designede workshops vil samle deltagere fra forskellige virksomheder på Pacepacker hovedkontor i Essex. For større kunder, vil der være mulighed for cross-site begivenheder, hvor repræsentanter for forskellige operationer vil være i stand til at samle deres erfaringer og observationer.

"Pacepacker er i overensstemmelse med vores mål om at se ud over leveringen af ​​komponenter og løsninger og for at hjælpe vores kunder ikke blot med at lykkes, men at udmærke sig på deres markeder." Forklarer Neil Lewin, Senior Konsulent for Festo Training & Consultancy. "Kurset vil øge bevidstheden om den komplette tilgang, der kræves, når man deltager i automatiseringsprojekter, og give kunderne en strategisk plan for implementering af automatisering til deres fabrik. Slutresultatet er en løsning, der opfylder sine løfter om ROI og bæredygtighed. "

En hvid papir og 'automatisering checkliste "vil udføre en lignende funktion for virksomheder installerer mindre systemer.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.