← Tilbage til begivenheder kategori

Accelerometre for begyndere: Valg, Korrekt brug og Pleje Webinar

HBM webinar

Med accelerometeret, der spiller en aktiv rolle i en bred vifte af funktionaliteter, er "Accelerometre for begyndere - Udvælgelse, Korrekt brug og Pleje" det nyeste tilbud fra serien af ​​gratis webinars, der tilbydes af HBM, markedsleder inden for test og måling .

På plads på 4th og 23rd April 2019 vil dette webinar se på de forskellige faktorer, der skal overvejes, når det gælder korrekt brug af accelerometre og opnå gode målinger.

Hosted af Guy Rickard, Global Services & Solutions Support på BKSV, vil dette webinar dække forskellige aspekter som forventet vibrationsniveau, frekvensområde, støj og temperatur, for blot at nævne nogle få! Også på hvilke monteringsmetoder der kan bruges, vil dette webinar også diskutere hvordan accelerometeret skal fjernes, når målingen er færdig.

Designet til at passe ind i de udfordrende tidsbegrænsninger, som ofte gør det muligt at deltage i relevante træningskurser, vil "Accelerometre for begyndere - Udvælgelse, Korrekt brug og Pleje" løbe torsdag 4th April og igen den 23rd April.

Hvert webinar, der normalt tager maksimalt 30 minutter, kan nemt bedømmes senere eller simpelthen bruges som genopfriskningskursus. Som en ekstra fordel vil alle registrerede deltagere modtage et link til webinaret, via e-mail, efter præsentationen.

Alle websider er gratis og åbne for alle. Rum er imidlertid begrænsede og er tilgængelige på først til mølle, så reserver pladsen ved at besøge https://bit.ly/2CxNZMl

For yderligere information kontakt HBM på + 44 (0) 01525 304980 eller via email: [Email protected] eller besøge HBM hjemmeside på www.hbm.com

HBM UK Ltd

HBM forsyningstest og måleprodukter og -tjenester til en bred vifte af måleanvendelser på tværs af mange brancher

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.