← Tilbage til begivenheder kategori

Industrielle inspektionswebinarer til luften i november

industri-inspektion webinarer

FLIR Systems udsender to nye webinarer for fagfolk, der er interesseret i brugen af ​​termiske billedkameraer til lækagedetektion og industrianlægsundersøgelse.

Den første udsendes den 4. November 2019 'En løsning til gasvedligeholdelsesproblemer', som vil tage fat på, hvordan olie- og gasindustrien står over for en lang række udfordringer fra rørfejl og udstyrsnedbrud til usynlige gaslækager. Værterne - Steve Beynon og Andy Baker fra FLIR Systems vil beskrive, hvordan FLIR GF77 OGI-kameraet kan løse nogle af disse udfordringer, som olie- og gasindustrien står overfor, og dermed spare virksomheder millioner af dollars i økonomiske, produkt- og udstyrstab.

Det andet webinar sendes den 11. November 2019 'Opdagelse af præcision og effektivitet'. John Reynolds fra FLIR Systems vil diskutere de mange fordele, som det nye termiske billedkamera T860 tilbyder ingeniører, der har til opgave at undersøge understationskomponenter, produktionsudstyr eller anlæg, elektromekaniske systemer.

Deltagere på begge disse informative 45-minutters webinarer vil have mulighed for at stille spørgsmål til værterne i en åben Q & A-session ved afslutningen af ​​deres præsentation.

Besøg venligst for at finde ud af mere eller tilmelde dig disse gratis FLIR Systems-webinarer her til gf770 webinar or her til FLIR 860 webinar.

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link