← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Influential Investor rygter Amazon Filtre

bgf amazon filtre

Amazon Filters, en førende producent af filtreringsudstyr, har modtaget en betydelig investering fra Business Growth Fund (BGF). Virksomheden vil bruge BGFs støtte til at fortsætte sin organiske vækst og yderligere udvide sit distributionsnet.

BGF er den mest aktive og indflydelsesrige investor i små og mellemstore virksomheder i Storbritannien. Et etableret og uafhængigt selskab, der har £ 2.5bn til at støtte en række voksende virksomheder - tidligt stadium, vækststadium og citeret - på tværs af alle regioner og sektorer i økonomien.

Amazon Filters er grundlagt i 1985 af Mike Pizzey, og er Storbritanniens største uafhængige producent af skræddersyede filterhuse og patroner. Det giver et komplet udvalg af standard og tilpassede filterhuse og forbrugsstoffer til brug i en bred vifte af industrisektorer. Virksomheden har over 1,000-kunder på tværs af vand-, medicinal-, automotive- og fødevare- og drikkebranchen, og i det sidste regnskabsår har der skabt en omsætning på £ 24m.

Med hovedkontor i Camberley, Surrey, beskæftiger Amazon Filtre over 200 personale på tværs af sine faciliteter i Storbritannien, Polen og Tyskland. Virksomheden er blevet en foretrukken leverandør på et højtreguleret marked på grund af dets høje niveau af kundeservice, bred kundebase og teknisk ekspertise.

Neil Pizzey, administrerende direktør, Amazon Filters sagde: "I løbet af de sidste tre årtier har vi vokset Amazon Filters til et firma med stor skala med en stærk kundebase - men der er mere, vi vil opnå". Hr. Pizzey tilføjede "Efter at have vokset virksomheden til sit nuværende niveau, søgte vi en investeringspartner, der vil udfordre os og hjælpe os med at udvikle virksomheden yderligere.

Bredden af ​​BGFs talentnetværk og dets minoritetsindsats til partnerskaber var den rigtige form for os. Vi ser virkelig frem til den næste fase af vores vækstrejse med dem. "

Rahul Satsangi fra BGF sagde "Ledet af et stærkt ledelsesteam, Amazon Filtre har bygget skala, tiltrukket en loyal kundebase og etableret en global rækkevidde. De er allerede godt investeret i deres tekniske ekspertise og faciliteter, og vi er glade for at samarbejde med virksomheden og dele vores ekspertise, netværk og forbindelser for at hjælpe virksomhedsskalaen endnu mere. "

Som en førende producent af filtreringssystemer, Amazon Filters (www.amazonfilters.co.uk) er i stand til at tilbyde en løsning til at opfylde alle dine krav til væske og gasmiltrering. Amazons filtre er alle fremstillet under rene rumsbetingelser, og alle produkter leveres med detaljerede produktgodkendelsesguider og teknisk support dokumentation.

Se en video på Amazon Filtre design og fremstilling funktioner nedenfor:

BGF (www.bgf.co.uk) gør langsigtede egenkapitalinvesteringer til gengæld for en minoritetsandel i de virksomheder, den støtter. Indledende investeringer er typisk mellem £ 1- £ 10m og BGF kan yde betydelig opfølgningsfinansiering. BGF er en minoritets, ikke-kontrollerende egenkapitalpartner med et patientperspektiv baseret på fælles langsigtede mål med ledelsesteamene.

Med et 150 + stærkt team tilbyder BGF et uovertruffen internationalt netværk af virksomhedsledere, sektoreksperter, ikke-ledende medarbejdere på bestyrelsen og yder intern støtte med formand og ledende medarbejdervalg og aftaler. BGF tilbyder fleksible investeringsstrukturer med en blanding af egenkapital- og låneanvisninger. BGF kan yde aktieudstedelse til eksisterende aktionærer og finansiering til støtte for akkumulerende og organiske vækststrategier.

Amazon Filters Ltd.
Albany Park Estate, Frimley Road
Camberley,
Surrey GU16 7PG
UK

tel. + 44-1276-760600
e-mail: [Email protected]
www.amazonfilters.com

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.