← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Forbedre Fugtighedsanalyse med 10-Minute Test

SmartCal

En hurtig, nem og omkostningseffektiv 10-minut test hjælper med at sikre pålidelige resultater af fugtighedsanalyser og opfylder kravene til regulerede industrier. Denne hurtige test sætter løbende resultatforsikring i rækkevidde af selv de travleste laboratorier for at forbedre produktiviteten og kvaliteten.

Rutinemæssig fugt-analysator test mellem professionelle kalibreringer er en glimrende måde at sikre fugt målinger er konsekvent korrekte. Imidlertid er regelmæssig performance test ofte overset, fordi de traditionelle metoder er tidskrævende og upraktisk.

Nu, METTLER TOLEDO tilbyder en løsning: SmartCal ™. Denne innovative teststof tilbyder en hurtig måde at kontrollere udførelsen af ​​en fugtighedsanalysator. Brug SmartCal, performance test tager kun 10 minutter, og det sker på samme nemme måde som en almindelig fugt måling.

Derudover, som en samlet funktionalitet vurdering, SmartCal samtidigt tester både opvarmnings- og vejer enheder. Når resultater ligger inden for de forventede tolerancer, det giver gyldighed til alle målinger foretaget siden den forrige test. Disse resultater er set i en række klare, læsbare måling rapporter for ligetil overvågning. De kan enten lagres direkte i instrumentet eller manuelt indgået en fri, valideret Excel® rapport.

METTLER TOLEDO tilbyder også en certificeret version af SmartCal. cSmartCal er testet af det uafhængige tyske institut for Materialeforskning og Testing. Det opfylder lovgivningsmæssige krav og er ideel til stærkt regulerede miljøer, der kræver et ekstra niveau af resultater sikkerhed.

Den bedste måde at komme i gang er METTLER TOLEDOs SmartCal StarterPac. Den indeholder alt, hvad der behøves for at starte rutinemæssig fugtanalysatorprøvning: 12 sachets, alt tilbehør - herunder brugervejledningen - rapporteringsskabeloner, termohygrometer og valideringsdokumentation.

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.