← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Hygiejnisk bolig til kritisk aseptisk flydende filtreringsapplikation

hygiejnisk væskefiltrering af boliger

76B-serien enkeltpatronhuset fra Amazon Filters er et produkt af høj kvalitet, der er specielt designet til aseptiske flydende farmaceutiske og sundhedsvæsen filtreringsapplikationer. Ventilations- og afløbsforbindelserne på 76B-serien kan tilpasses fra en bred vifte af muligheder for at give et optimeret filterhus til din applikation.

Huset er designet og fremstillet til at give sprængfri sanitær finish med alle indvendige overflader med en 0.4μm RA-værdi, der gør det til et ideelt valg til kritiske flydende farmaceutiske eller sundhedsanvendelser, hvor en standard finish simpelthen ikke er god nok.

Det hygiejniske design af 76B-serien er let at rengøre efter brug, hvilket sikrer hurtig omdrejning mellem behandling af batcher. Designet til at blive let sanitiseret eller dampsteriliseret før brug - 76B-serien sikrer, at steriliteten af ​​din proces opretholdes.

Velegnet til drift ved temperaturer fra -10 ° C op til 150 ° C og klassificeret op til 10 bar og fuldt vakuum, kan PED- og ATEX-kompatible 76B-serien bruges til filtrering af både væsker og Group 1-gasser. En højkvalitativ støbt Vee båndklemme gevindstøbning på huset sikrer nem brug samt høj sikkerhed og sikkerhed.

Designet til at levere et minimalt trykfald selv i applikationer med høj gennemstrømning - 76B-seriehuse vil acceptere hele spektret af Amazon-filtre og industristandardkode 7 (226) -stil single open-ended filterpatroner med nominelle længder af 10-, 20- og 30- inches.

Fremstillet af 316L rustfrit stål som standard - Amazon Filtre 76B-serie filterhuse er CE-mærket og ætses hver med et unikt serienummer for at give dig fuld sporbarhed.

For yderligere information om 76B Series filterhus venligst besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44-1276-670600 / [Email protected]

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.