← Tilbage til Force, Strain & Torque Measurement kategori

Sådan testes motor og gearkasse ydeevne ved hjælp af en drejningsmoment sensor

motorprøvning

Ved at designe en ny motor eller en gearkasse kræver det ofte at beregne, hvor meget drejningsmoment der kræves for at udføre en primær opgave for applikationen. Undersizing eller underpowering kan føre til for tidlig fejl i udstyret. På den anden side kræver oversize eller overpowering mere, mere plads og øger omkostningerne, hvilket påvirker den samlede effektivitet.

With over 70 years of experience in creating the right combination of a motor and a gearbox for their customers’ applications, Parvalux has grown into a leading manufacturer of complete gear-motor solutions for industrial applications all over the world.

Covering a manifold of industries, including healthcare, leisure, mobility, transport, and a vast array of industrial applications, the Parvalux team is relentlessly working on maximising the overall efficiency of the new gear motor system, designed to meet customer’s aspirations and requirements.

Regardless of whether it’s a standard product or a fully bespoke design, all motors and gearboxes at Parvalux undergo an intensive testing program. Understandably, prior to shipping the solution to a client, the company ensures that the gear motor system, they’re providing, is fully optimised and energy efficient.

Udfordringen

Da en vellykket produktlancering kræver intensiv test, behøvede Parvalux-teamet at verificere, at det designet system blev udført som beregnet. Hovedopgaven, som Parvalux-holdet havde til rådighed, var at finde ud af forskellen mellem den teoretiske og faktiske udførelse af motor- og gearkassekombinationer af den nye produktlinie.

Et af de vigtigste parametre at overveje var hastigheden og drejningsmomentet, der kræves for at opnå en hovedfunktion i applikationen. For at bevise system robusthed var testbænken derfor forpligtet til at overvåge det anvendte moment, hastighed, strøm og spænding.

Holdet var nødt til at se på visse kriterier, herunder indgangseffekt (strøm og spænding), udgangshastighed (hastighedsvariation, samt kørehastighed), udgangsmoment (startmoment, kontinuerligt drejningsmoment og toppmoment) sammen med belastningsydelse.

ved hjælp af drejningsmoment sensor til at teste en ny linje af motor og gearkasse ydeevne

Brug af drejningsmomentføler til at teste en ny motor- og gearkasse ydeevne

Løsningen

I betragtning af kravene til testriggen foreslog en kollega at bruge Dato Electronics M425 Rotary Torque Sensor til applikationen. Den foreslåede drejningsmomentføler giver både moment og hastighedsdata, der kræves til test. Derudover gør M425-drejningsmoment-transduceren det også nemt at overvåge analog spændingsudgang i realtid, og vise dem på den indbyggede visning af Dato Universal Interface (DUI).

Den M425 dynamiske drejningsmomentstørrelse 1D er i stand til at måle drejningsmoment op til 100 Nm (med et komplett hyldeområde på op til 60 kNm) med nøjagtigheden af ​​0.1% og rotationshastigheder på op til 10,000 rpm. Drejningsmomentføleren er designet til at maksimere den overordnede nøjagtighed og give en høj grad af tolerance, hvilket gør det til et perfekt valg til testrørstestning.

Dertil kommer, forbundet med et strømkabel til universelt drejningsmomenttransducergrænseflade, giver Dato M425 drejningsmomentfølere en bred vifte af dataudgangsmuligheder, hvilket gør det lettere for data at blive indhentet og analyseret, hvilket hjælper med at verificere den faktiske produktydelse inden for testanlægget.

The Impact

At vælge den rigtige kombination af en motor og en gearkasse er meget vigtig, når det kommer til tekniske projekter og robotik. Parvalux leverer over 275,000 produkter om året og ønsker at give deres kunder tillid, at de leverer et præcist produkt af høj kvalitet, hvilket eliminerer risikoen for dyre nedetider og tab af produktion for deres kunder.

Som det står ved at bruge Dato M425 Torque Sensor, har de nu gennemført over 2,500 test på produktionsdele på en dedikeret ende af linie test riggen af ​​deres test facilitet. Testningen hjælper med at sikre, at produkterne leverer den korrekte hastighed på krævede momentniveauer, der er forbundet med ISO kvalitetsstandarder og klientkrav.

Datum World HQ
Castle Street,
East Cowes,
Isle of wight,
PO32 6EZ
Det Forenede Kongerige

Telefon: + 44 (0) 1983 28 28 34
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]
Web: www.datum-electronics.co.uk

Datum Electronics Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.