← Tilbage til Sensors kategori

Hvordan man forbedrer olie- og gasboringsudstyr Design Safety and Efficiency

sensata olieriggerkodemotorløsninger

Sensata Technologies, en af ​​verdens førende leverandører af sensor, industriel kontrol, strømstyring og elektriske beskyttelsesløsninger, har udgivet et nyt hvidbøger, der undersøger, hvordan indkodere og motorer kan bidrage til at forbedre sikkerheden og effektiviteten i olie- og gasboringen.

Berettiget 'Hvad skal ingeniører vide om kodere og motorer til design af olie og gasboremaskiner, 'det nye hvidbog forklarer, hvordan positionsfølere og motorer er afgørende komponenter i olie- og gasudstyr og skal fungere pålideligt dag-ind og dag-ud i nogle af de mest udfordrende forhold.

Høj temperatur og tryk, potentielt eksplosive omgivelser, ekstrem vibrationer, stød, snavs og fugt er alle en del af det daglige driftsmiljø i boreprogrammer.

Sensata Technologies 'Scott Orlosky og Walter Smith, medforfatterne af hvidbogen, skriver, at regler og standarder, der påvirker udviklingen af ​​boreudstyr og systemer, også udvikler sig konstant.

Ingeniører, der designer komponenter til olie- og gasindustrien, skal holde sig ajour med disse ændringer, som ofte er komplicerede af placering og regeringer. Afhængigt af ansøgningen skal produkterne certificeres for farligt arealanvendelse, eller i situationer hvor eksplosion ikke er en risiko, der er angivet og testet for at fungere i det givne miljø.

Forfatterne understreger, at ingeniører kun skal bruge komponenter fra leverandører, som kan levere kvalifikationstestdata, der beviser produktets ydeevne under dybe borevilkår - hvor temperatur, tryk, chok og vibration ekstrem kombinerer for at skabe et destruktivt miljø for udstyrsoperation.

De skal også være i stand til at stole på producenter, der forstår denne industri og dets tekniske, præstations- og sikkerhedskrav.

Den nye hvidbog er tilgængelig gratis til Download her

Sensata Technologies

Først og fremmest er Sensata en ingeniørfokuseret forretning med en mission at give ingeniører mulighed for på tværs af en bred vifte af sektorer og brancher at skabe smartere og mere forbundne løsninger til deres designudfordringer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link