← Tilbage til emballagekategori

Sådan vælges en ny emballeringsmaskine

hvordan man vælger ny emballage maskine

Når du køber en ny emballeringsmaskine, er det en betydelig investering i din virksomhed. Men det er ikke bare de upfront omkostninger at overveje. Ved at vælge den rigtige enhed til dine emballage behov, kan du i sidste ende spare penge og støtte væksten i din virksomhed.

Spørg dig selv de følgende spørgsmål for at hjælpe dig med at finde den rigtige pasform til dine behov.

Hvad skal jeg pakke?

Gør en revision af de emner, du regelmæssigt pakker, og dem, der kun kan afgrøde igen og igen. Hvad er dine mængder, hvad er dine specifikke behov? Har du brug for at pakke forskellige produktlinjer?

At have denne information let tilgængelig vil hjælpe en salgskonsulent til at identificere, hvad der passer ret hurtigt. For eksempel kan de anbefale en avanceret maskine, der automatisk kan tilpasse sig til at pakke mange forskellige produktstørrelser.

Hvordan kan jeg øge min produktion?

Vil du opretholde dine produktionsnumre eller overskride dem? Når du øger din produktion, åbner du din virksomhed op til nye kontraktmuligheder. At forstå de funktioner, der gør emballeringsmaskiner hurtigere, vil påvirke dit maskinvalg og hvilke andre tilpasninger du har brug for til at understøtte dette.

For eksempel, hvilke systemer har du brug for på plads til at klare den øgede udgangshastighed? Der kan være ekstra monterings- og installationskrav til enkelte maskiner. Nogle skal integreres i din emballage linje. Overvej muligheder, der kan opgraderes, da din produktion stiger.

Hvad er mine langsigtede mål?

Planlægning af dine fremtidige emballeringsbehov bør være en faktor i din beslutningsproces. Det kan betyde forskellen mellem en modulbaseret maskine, en, der er mere kompleks, eller en der kan tilpasses, da din emballagebehov stiger.

Hvor meget plads har jeg til rådighed?

Du skal finde en balance mellem den ønskede produktion og hvor meget gulvplads du skal have til en maskine. Du skal overveje faktorer som hvor meget plads dine medarbejdere skal flytte rundt, hvilket har sikkerhedsmæssige konsekvenser. Vil panelerne kunne åbne, så du kan udføre vedligeholdelse? Har du plads til gangene sammen med det?

pakkemaskine

Vil jeg få den service og support, jeg har brug for?

Opgradering af din emballage linje kræver personale uddannelse. Spørg hvilken service og support du vil blive tilbudt, når du køber en ny maskine. Der kan være certificerede teknikere, du kan ansætte for at hjælpe dig med denne overgang og holde dig på sporet med vedligeholdelse. Det er også vigtigt at have backup-assistance for at minimere nedetid, når dine maskiner holder op med at fungere.

Hvad er mine sundheds- og sikkerhedsbehov?

Implementering af sikre zoner er en stadig mere almindelig praksis i lagre. Det betyder, at en del af maskinen kan opretholdes i en sikker tilstand, mens resten er i standby eller i brug. Dette skærer ned på affald og affald og forbedrer produktiviteten. Et lock-out / tag-out-system er en anden måde at indikere, at vedligeholdelse sker på en klar måde.

Der er andre relevante maskinændringer, du kan undersøge hos din leverandør. For eksempel skal maskinen overholde OSHA-reguleringen, der kræver Arc-Flash-overholdelse? Er der mulighed for et gennemsigtigt panel, der skal placeres udenfor elskabinet med en Graceport-stik? I så fald kan du se, om input og output fungerer korrekt.

Hvordan kan software hjælpe mig?

Nogle maskiner har en Ethernet-indstilling. Dette gør det muligt for mere end en person ad gangen at se enheden i drift. Det betyder også, at du nemt kan generere rapporter ved hjælp af forskellige målmålinger. Når du integrerer din software og hardware, sætter du dig op med jævn systemfunktionalitet og nem adgang til produktion og prædiktiv vedligeholdelsesinformation.

At vælge den rigtige emballage maskine vil hjælpe dig med at nå dine nuværende og fremtidige forretningsmål. Det vil også strømline alle processer for at reducere affald i både materialer og tid. Spørg dig selv disse spørgsmål, før du køber en ny emballeringsmaskine, og du kommer til at vinde.

Er du interesseret i at købe en ny palleindpakningsmaskine? Komme i kontakt med www.melbpack.com.au For mere information om alt emballage.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link