← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Sådan skiftes DC-strømme sikkert i kabinetter

STEGO Switch Module DCM 010

DC-strømdesign og installationer i kabinetter og paneler er stigende. For eksempel i telekommunikationsapplikationer, hvor stand-alone og uafbrudt strømforsyning er en topprioritet. Termisk ledelse specialist STEGO kender behovene i en bred vifte af industrier og giver de rigtige løsninger. STEGO forener DC-versionerne af sine produkter under navnet DC Line, og med DCM 010 placerer dets alsidige DC-switch modul på markedet.

DCM 010-switchmodulet giver brugere en bred vifte af DC-applikationer i kabinetter. DCM 010 er udviklet til alsidighed og skifter høj kapacitet ubesværet, som det er tilfældet med krævende nuværende forbrugere som varmeapparater. I dette tilfælde kobles strømmen op til DC 11 A til DC 15 A sikkert. Den tilladte driftsspænding dækker et stort område med DC 20 V til DC 56 V.

Det nyoprettede hus til DC Line, med integreret DC-bogstaver, forener både design og ergonomi. En klembro med seks plug-in terminaler til enkel kabelforbindelse er placeret i nederste del af huset. Strengede ledere fra 1.5 mm2 til 2.5 mm2 kan nemt indsættes uden værktøj. Det er bare nødvendigt at tilslutte ledningskappe til de strengede ledere. DCM 010 er monteret hurtigt og værktøjsfrit ved hjælp af et klip til 35 mm DIN-skinne i overensstemmelse med EN 60715.

DCM 010-switchmodulet styres af sin egen eksterne, potentialfri kontakt, f.eks. En termostat eller hygrostat, og skifter derefter den tilsluttede belastning som følge af kontrolpulsen. I dette tilfælde sikres en kontrolkontakt-signalstrøm af 3 mA ved DC 20 V til 17 mA ved DC 56 V.

DCM 010-switchmodulet er designet til lang levetid. Det er ingen kontakt er baseret på et redundant design med MOSFET komponenter og giver mulighed for over 100,000 switching cykler. Støv- og stænkbeskyttelse opnås i henhold til beskyttelsesklasse IP20. Uafhængigt sikkerhedsprøvet og godkendt af sådanne institutioner som VDE og UL garanterer objektivt bevis, som giver sikkerhed i alle applikationer.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.