← Tilbage til Pumper kategori

Hospitalet målretter energibesparelser ved at udveksle eksisterende pumper med intelligente pumper

Grundfos MAGNA3

Der skrives så meget om hospitalets ventetider og de mange pres, som sundhedsvæsenet er under, at det er meget let at overse, at der også er mange positive aktiviteter, der finder sted. Det faktum, at nogle af disse forbedringer sker, bogstaveligt talt bag lukkede døre, gør det endnu vigtigere at placere et fokus på dem.

På trods af disse krav har mange hospitaler som Sligo University Hospital, en travl 359-seng, akut almindeligt hospital i det vestlige Irland, for nylig haft deres bestræbelser på at reducere energiforbruget anerkendt af SEAI, da de blev annonceret som vinderne af det bæredygtige Energy Public Sector Award for at levere besparelser på 20%.

Grundfos Pumps var glade for at spille deres rolle ved at give hospitalet en detaljeret Energy Check-rapport, der skitserede de energibesparelser, der var opnåelige ved at udveksle de eksisterende pumper med intelligente MAGNA3 og TPE3 pumper.

Disse pumper, nu in-situ, overvåges fjernt via Grundfos CIM300 BACnet-kort, der giver operatørerne mulighed for at overvåge og trende individuel pumpeydelse. Hospitalet har også draget fordel af de integrerede varmeenergi-monitorer, der er tilgængelige på alle Grundfos MAGNA3- og TPE3-modelpumper, så de kan kortlægge og opbygge forståelse for de vigtigste varmebrugere i hele hospitalet.

Besøg Grundfos for at hjælpe dine energibesparelsesmål www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link