← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Hjælp SMV-fødevarefabrikker med at være cyber-smart

beskytte digitale rammer

Mens den digitale transformation, der kaldes Industry 4.0, begyndte på fabriksgulvet, er ikke alle nutidens producenter 'smarte'. I henhold til en nylig undersøgelse fra Deloitte vurderede faktisk kun 20.7% af de undersøgte producenter sig selv som 'meget forberedt' til den fjerde industrielle revolution. Alligevel er fordelene for fødevare- og drikkevareproducenter ved at integrere tilsluttet teknologi i deres processer veldokumenteret. Smart teknologi kan hjælpe organisationer med at tage informerede beslutninger, der kan omdanne en virksomhed til en prediktor snarere end en reaktor.

fil brun

Phil Brown, administrerende direktør, Fortress Technology
Europa tilbyder nogle cyber-smarte muligheder for mad
SMV'er

En af grundene, der stadig afskrækker nogle fødevareproducenter - især SMV'er - fra at tage det digitale spring, er risikoen for et cybersikkerhedsbrud. Efterhånden som mere fødevareforarbejdningsudstyr får den eftertragtede Industry 4.0-status, så vokser truslen om dataovertrædelser.

Heldigvis er der trin, som virksomheder kan tage for at beskytte deres tilsluttede enheder mod hackere og anden uønsket interferens. Phil Brown, administrerende direktør hos Fortress Technology Europe forklarer fordelene ved at skifte til smart udstyr, og hvordan du kan beskytte din organisations digitale rammer.

Dynamiske data

Digital frygt er stadig udbredt i fødevareindustrien, især blandt SMV'er. Alligevel er fordelene ved overgangen fra lokale harddiskdata til et digitalt, skybaseret Food Quality Management-system flere - ikke mindst øget tilgængelighed og muligheden for at styre og bruge data på en mere sofistikeret måde.

Phil forklarer: “Dagens 'smarte', tilsluttede metaldetektorer tillader øjeblikkelig og fjernadgang, hvilket gør det muligt for fødevareproducenter at se den aktuelle udstyrsstatus og tage de nødvendige skridt for at sikre fortsat, glat produktion. Produktionsledere kan gennemgå og sammenligne operationelle data og hjælpe dem med at få øje på tendenser og mønstre, som f.eks. Hvornår og hvor de mest afviser forekommer. Dette kan sætte dem i stand til at øge produktiviteten og forbedre deres driftseffektivitet. ”

Fortress har reageret ved at udvikle fjernstyringsløsninger. Denne teknologi gør det muligt for fødevareproduktionsanlæg på flere steder at administrere operationer overalt i verden ved hjælp af smarte telefoner, tablets og laptops.

Et ubegrænset antal Fortress-metaldetektorer kan tilsluttes trådløst ved hjælp af en kraftig back-end SQL til at overvåge aktivitet og generere rapporter i enten PDF- eller Excel-format. Rapporter kan vælges for en bestemt produktionslinje og / eller tidsperiode. Til registrering, lagres begivenheds- og performanceoplysninger sikkert og eksternt i mindst 10 år med mulighed for at udvide lagringskapaciteten til 20 + år.

Understøtter HACCP-overholdelse

På trods af frygt for overtrædelser af cybersikkerhed kan risikoen ved brug af papirregistre faktisk være større end digitale data. Ikke kun kan manuelt indsamlede oplysninger registreres forkert, glemmes eller mistes, resultater kan også med vilje forfalskes. Hvis en fødevareproducent ikke kan bevise, hvornår og hvor inspektion af deres produkter fandt sted, kan de muligvis ikke være i stand til at påvise HACCP-overholdelse og kan tvinges til at inspicere en hel batch igen. Dette bremser ikke kun produktionen, i værste fald kan det udløse en tilbagekaldelse af produktet.

Imidlertid er sky-baserede poster øjeblikkeligt tilgængelige med dagens smarte detektorer for at demonstrere, hvornår og hvor testingen fandt sted. Nogle modeller indeholder endda automatiske testfunktioner, såsom Fortress 'Halo auto-system. Dette sikrer pålideligheden og effektiviteten af ​​inspektionsudstyret med minimal operatørintervention.

Producenter kan føle sig sikre på, at deres produkt er godt at distribuere takket være uomtvistelig bevis for, at deres maskiner fungerer korrekt, og at der er foretaget en inspektion. Hvis der findes en forurening, hjælper disse omfattende digitale poster også med til at begrænse hændelsen og strømline undersøgelsen ved at fjerne placeringer og tidsrammer.

fjernstyring

Fjernstyring giver sikker, centraliseret kontrol af flere metaldetektorer

Netværksseparation reducerer risikoen

Truslen om en cybersikkerhedsbrud er altid til stede i nutidens forbundne verden, og fødevareproducenter af enhver størrelse ville være naive at tro, at deres virksomhed ikke er i fare. For at sikre, at deres smart udstyr ikke efterlader dem sårbare over for et angreb fra hverken eksterne eller interne trusler, er regelmæssig konsultation med en IT-specialist vigtig. Der er dog nogle enkle trin, der hjælper med at mindske risikoen.

Den vigtigste forsvarslinje er at holde dine netværk adskilt. Dette kan indebære oprettelse af et virksomhedsnetværk til områder som finans- og HR-funktioner og et industrielt netværk, der styrer den operationelle side af virksomheden, der holder fabrikken i drift.

Siden fremkomsten af ​​Internettet af tingen har der været en stigning i udenlandske virksomheder (såsom fabrikanter af tilsluttet udstyr), der kræver adgang til en virksomheds interne netværk. Dette kan være at indsamle de data, der registreres, for at forbedre systemer og processer eller for at åbne kontrollen over, hvad apparatet gør. For eksempel, hvis en metaldetektor har en fejl, kan leverandøren anmode om fjernadgang til maskinen for hurtigt at fikse den og reducere nedetid.

Opret en DMZ

For at beskytte mod uønskede trusler enten til virksomhedsnetværket (f.eks. Adgang til fortrolige personlige eller økonomiske poster) eller til det industrielle netværk (såsom at ændre opskriftsblandinger eller tilsidesætte smart frysetemperaturer) tilrådes det, at fødevareproducenter anvender det vigtigste mindste privilegium. . ”Dette betyder aldrig at give en bruger mere adgang, end de har brug for for at udføre deres opgave,” forklarer Phil.

En måde at gøre dette på er at oprette et tredje netværk. Dette tredje netværk, der er kendt som DMZ, fungerer som en sikker sti mellem en organisations interne netværk og det eksterne netværk og beskytter de interne netværk mod interferens udefra. Ved kun at åbne de særlige havne, der er nødvendige for at kommunikere på et netværk ad gangen, ringes det ind i resten af ​​en organisations data og operationelle kontroller og lindrer meget af risikoen.

Forøg sporbarheden for at reducere interne trusler

Adskillelse af netværk og begrænsning af tredjepartsadgang bør reducere truslen om, at et eksternt organ, der infiltrerer digitale rammer, med ca. 90%. Selvom risikoen fra ransomware, phishere og hackere ikke bør undervurderes, er den største risiko for SMV'er for deres tilsluttede udstyr faktisk mere sandsynligt, at den kommer internt.

For at afbøde dette er det vigtigt at designe ethvert system med sporbarhed i tankerne. Nogle af de nyeste metaldetektorer leveres med unikke brugerspecifikke logindetaljer. Hvis en operatør ønsker at foretage en ændring af driftsstatus eller maskineindstillinger, skal de først indtaste deres brugernavn og adgangskode, der registreres i en database og gemmes lokalt eller i skyen.

At kunne huske oplysninger om den person, der handlede om ændringer, hvad de gjorde og hvornår de gjorde det giver fuldstændig sporbarhed. Det reducerer også sandsynligheden for, at interne cybersikkerhedsbrud indtræffer i første omgang.

nyeste metaldetektorer

Nogle af de nyeste metaldetektorer leveres med unikke brugerspecifikke logindetaljer for at reducere interne sikkerhedsbrud

Vejen videre

Efterhånden som flere og flere af udstyret i fødevarefabrikker bliver forbundet, vil stigende datamængder give operatører og leverandører en stadig større kontrol, forbedre effektiviteten, sikre fødevaresikkerheden og give fuld sporbarhed.

Phil kommenterer: ”Forøgede cybersikkerhedsforanstaltninger bliver nødt til at gå hånd i hånd med dette og blive mere sofistikerede, når tilslutningsmuligheden vokser. Et værktøj, der allerede viser stort potentiale, er blockchain. ”

Modstandsdygtig over for ændring er en blockchain en voksende liste over krypterede data (kendt som en blok) indeholdende et tidsstempel og transaktionsinformation, som kan distribueres med nye poster tilføjet, når de forekommer, for at danne en kæde. Data registreres og opbevares sikkert, hvilket giver komplet sporbarhed gennem hele forsyningskæden.

”For tiden vil SMV-fødevareproducenter gøre det godt at huske, at den største trussel mod deres cybersikkerhed mest sandsynligt kommer fra deres organisation og sikre sporbarhed, hvor det er muligt,” advarer Phil "Dette kombineret med at oprette separate netværk og investere i robust it-support, skal sikre, at din virksomhed nyder alle fordelene ved at være en del af nutidens tilsluttede verden uden nogen af ​​risiciene."

Af: Phil Brown, administrerende direktør, Fortress Technology Europe

www.fortresstechnology.co.uk

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link