← Tilbage til Industri Nyheder kategori

Hinkley Point fremskridt burde sparke start Storbritanniens nukleare program, siger Unite

Fremskridtene i opførelsen af ​​kernekraftværket Hinkley Point C bør fungere som en ansporing for ministre at presse frem med andre britiske atomkraftprojekter, Unite, Storbritannien og Irlands største union, sagde i dag (fredag ​​28 juni).

Unite kommenterede nyhederne i dag, at Hinkley Point i Somerset har hidtil haft sin største milepæl med opførelsen af ​​betonbasen til den første reaktor.

Det franske selskab EDF Energy bygger Hinkley Point, med en andel fra den kinesiske statsejede investor CGN.

Forenge national officer for energi Peter McIntosh sagde: "Dette er en vigtig milepæl for Hinkley Point og viser tydeligt, at Storbritanniens arbejdsstyrke kan levere på større infrastrukturprojekter.

"Denne fremragende nyhed skal fungere som en ansporing for ministre for at sikre, at Sizewell C i Suffolk og Bradwell B i Essex er velunderbyggede, og at erfaringerne fra konstruktionen ved Hinkley Point C videreføres for at gøre det muligt for disse projekter at levere reelle besparelser.

"De bør også se på at genoplive de nukleare projekter på Moorside i Cumbria, som Toshiba trak sig fra i november sidste år og Wylfa i Anglesey, hvor Hitachi suspenderede byggearbejde tidligere i år.

"For den britiske regering at opfylde sine forpligtelser til klimaforandringer, som den har underskrevet med 2016
Paris-aftalen, så skal atomkraft være en del af lav-CO2-energimixen.

"Regeringens tidligere rekord over energipolitikken er blevet forvirret og forvirret, og den skal nu genvinde strategisk fokus.

"Hinkley Point C's positive resultater omfatter skabelsen af ​​næsten 4,000-job og lige så betydningsfuldt at have ansat 430-lærlingeuddannelser ud af 1,000 lovet af EDF Energy - disse højtstående lærlingeuddannelser giver unge ægte bæredygtige job og en lys fremtid.

"Vi bør lykønske EDF Energy, da Hinkley Point C vil være en vigtig komponent for at sikre, at Det Forenede Kongerige opfylder sine forpligtelser til klimaforandring, som især er egnet som parlamentsmedlemmer, for nylig godkendt et forslag om at erklære et miljø og klima nødsituation.

"EDF leverer på de forpligtelser, det har indgået om job, lærlingeuddannelser og brug af den britiske forsyningskæde."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link