← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Højeffektiv vibrationssifter til fødevareapplikationer

vibrator screener

Russell Compact Sieve bruges til screening af salt for at fjerne fremmed forurening

Salt, sukker, mel og andre almindelige bagnings- og fødevareingredienser transporteres og leveres almindeligt i store mængder ved hjælp af bulkemballage såsom fødevarekvalitetsposer eller FIBC.

Disse er praktiske for fødevareleverandører og producenter at udfylde, opbevare, transportere og losse og er designet til let at integreres med nutidig udstyr til fødevareforarbejdning.

Under hele fødevareproduktionen er det imidlertid ikke altid muligt fuldt ud at garantere kvaliteten og konsistensen af ​​bulk fødevarepulvere.

Pulvere som salt, mel og sukker er modtagelige for fremmed og for stor forurening, fugt og skadedyr. For at beskytte fødevarernes kvalitet skal indgående bulkposer eller FIBC'er klassificeres inden brug i fødevareproduktion.

I denne demonstrationsvideo, Russell Compact Sieve® tjekker en FIBC for madsalt og fjerner forurening. Bulkcontaineren aflæses på screening med høj kapacitet, hvor for stor forurening fjernes, mens godt salt klassificeres - passerer gennem masken og opsamles klar til brug i produktionen.

Fås i forskellige størrelser og konfigurationer, disse vibrationssiftere passer pænt i produktionslinjer, giver betydelig screeningskapacitet uden at kræve overdreven lofthøjde og kan bruges til at klassificere indgående og udgående ingredienser.

Enhederne er hurtige og lette at demontere, rengøre og samle og fås i rustfrit stål i fødevarekvalitet. En række størrelser og tilpassede valgmuligheder er tilgængelige, så de passer til kravene til alle typer mad- og bageripulver.

For mere information om denne applikation eller om, hvordan Russell Finex kan hjælpe dig med dine unikke krav, bedes du venligst Kontakt os.

Se den fulde video nedenfor for at finde ud af mere om denne proces:

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link