← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

High Definition MWIR-kameraer

flir a8200sc mwir-kamera

FLIR Systems A8200sc og A8300sc MWIR-kameraer er kompakte i design og tilbyder den hastighed og følsomhed, som forskerne har brug for at fange hurtige termiske begivenheder og registrere de mest nøjagtige temperaturmålinger.

Indeholder afkølede Indium Antimonide (InSb) detektorer, kameraerne producerer skarpe 1280 x 1280 pixel (A8200sc) eller 1280 x 720 pixel (A8300sc) termiske billeder med meget lav støj. Dette gør det muligt for disse følsomme kameraer at fange de fineste billeddetaljer, hvilket gør dem perfekte til elektronisk inspektion, termisk kortlægning af luften, ikke-destruktiv materialetestning og industrielle F & U-applikationer.

flir a8200sc -wir kameracelle flir a8200sc mwir kamera raket lancering

Disse følsomme MWIR-kameraer fungerer fra 3 til 5 mikron og kan strømme detaljerede HD-data med lav støj til en pc til visning og optagelse af levende billeder. Kameraerne giver også fuld brugerkontrol over integrationstider, synkroniseringsindgange og vinduesstørrelser.

Desuden er FLIR A8200sc og A8300sc-kameraer i stand til at optage alle billeder fra et billede samtidig. Dette er især vigtigt, når du overvåger hurtigt bevægende objekter, som et ikke-afkølet termisk kamera ikke kan tage et billede uden at være uskarpt. Kameraet kan også understøtte hurtigere billedhastigheder, når det fungerer i vinduetilstand.

A8200sc og A8300sc tilbyder ægte “plug and play” -forbindelse med standard GigE Vision® og CoaXpress ™ -grænseflader til transmission af digital digital video i fuld rækkevidde og GenICam til kamerastyring. HD-SDI-videointerfacerne er samtidig aktive, men uafhængigt kontrolleret, hvilket giver større fleksibilitet til optagelse og visningsformål.

Begge kameraer er designet til at arbejde problemfrit med FLIRs kraftfulde, men alligevel brugervenlige ResearchIR Max-software eller med tredjepartssoftware som MathWorks® MATLAB, til intuitiv visning, optagelse og avanceret behandling af de infrarøde data. Et softwareudviklersæt er valgfrit tilgængeligt.

For yderligere information om A8200sc og A8300sc kan du besøge www.flir.co.uk/products/a8300sc/ eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link