← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Hjælpe fødevarefabrikker Gør opmærksomme fødevarerinspektionsvalg, samtidig med at man støtter bæredygtighed

mad metal detektor

At omfavne bæredygtighed er et smart forretningsflyt. Især i fødevareproduktionen, hvor virkningerne af affald, energiforbrug og ressourcer krøller ud til forbrugerne i det almindelige samfund, påvirker deres beslutningsproces.

For Gen Z især er miljøforvaltning særligt udbredt. Med Millennials udgør nu en fjerdedel af planetens befolkning, vil deres forbrugskraft have en markant indflydelse på det fremtidige forbrugerlandskab. Karakteristisk, Millennials værdi bekvemmelighed. Men de ønsker også at være mere informeret om forretningspraksis, hvor 81 procent også gerne vil vide baggrunden for, hvor deres mad er kommet fra. Låsning af dette tusindårsindlæg kan være nøglen til producenterne, der opnår succes med cirkulær økonomi, mener Phil Brown, europæisk administrerende direktør ved fødevareinspektion specialist Fortress Technology.

Som en tusindårig virksomhed selv - Fortress begyndte at fremstille i Storbritannien i 2011 - selskabets grundlæggende principper præstation, pålidelighed, enkel operation og Aldrig Forældet engagement fortsætter med at hjælpe fødevareproducenter verden over for at øge deres bæredygtighedsspil.

Phil mener, at valg af mere bæredygtige produktionsmetoder kræver en multi-pronged tilgang. Med 90% af Fortress-metaldetektorer, der sælges til fødevarefabrikker, er "en forlængelse af udstyrets levetid og optimering af investeringsafkastet (ROI) en måde at holde dine bæredygtighedsaktører tilfredse", siger han.

"Mange større fødevareproducenter i dag er ved at finde sig under pres fra investorer for at give hårde bevis for bæredygtige handlinger" fremhæver Phil. "Det betyder, at du ikke bare kan hævde at være bæredygtig; du er nødt til at bevise og gummistemplet det. "

For fødevarefabrikker er det ofte den største udfordring at demonstrere, endsige kvantificere bæredygtighed. Selv selve ordet betyder forskellige ting til forskellige generationer, fra miljøvenlige til økologiske, etiske til gennemsigtighed. En anden udfordring er splittelsen om, hvad der udgør bæredygtighed mellem forbrugere og industri. Det skyldes delvis, at der er så mange aspekter på dagsordenen - at være miljøvenlige ved at reducere energiforbruget og CO2-fodaftryk for at tackle mængden af ​​fødevarer, der ender i lossepladsen.

opgradere metal detektorer

Siden 1996 har Fortress givet fødevareproducenter mulighed for at opgradere metaldetektorer i stedet for at bortskaffe perfekt funktionelt sæt.

En varig arv

Elektronik og industrimaskiner i dag er ikke designet til at vare for evigt, endsige være opgraderbare. Komponenterne limes til bundkort. Smartphones er forseglet. Digitale kontrolpaneler kasseres, når pixel dør. Det genererede affald er enormt, og det økologiske fodaftryk er endnu større. Hvis de smides i en losseplads, kan farlige stoffer lække ud og forårsage jord- og vandforurening. Dette kan være skadeligt for dyrelivet og menneskers sundhed.

Det anslås, at Storbritannien producerede så meget som 33.1 millioner tons kommercielt og industrielt affald i 2016. Omkring 80% blev genereret i England. EU's handlingsplan for cirkulær økonomi peger på kritiske råmaterialer som et nyt fokus for affaldspolitikken. Affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) er i øjeblikket et af EUs hurtigst voksende affaldsstrømme - vokser ved 3 til 5 procent pr. År.

Disponering af udadvendte industrielle fødevareproduktionsaktiver kan være særligt kompleks. Det kræver normalt støtte fra specialiserede organisationer. Fordi de fleste metaldetektorer har spoler, der er indlejret i dem, gør det endnu sværere at genvinde og genbruge komponenter, når en maskine kommer ind i affaldsstrømmen.

Foruroligende, med den rigtige vedligeholdelse kan en velbygget madmetal detektor køre for 20 + år. Maskininnovation går ikke langsomt. Der vil altid være hurtigere, mere effektive og avancerede teknologiske løsninger, der kommer på markedet. Men det betyder ikke, at man for tidligt kasserer perfekt funktionelt sæt, fordi det ikke overholder de seneste standarder for detailinspektion eller -forskrifter.

Fra begyndelsen er alle Fortress-teknologi dele udviklet designet med bagudkompatibilitet i tankerne. Nede til søgehovedet kan dele udskiftes med den seneste største revision af en del, eller en metaldetektor kan endda opgraderes til en nyere model. "Bare sidste år blev en af ​​de første maskiner, der nogensinde blev solgt af vores canadiske moderselskab, opgraderet fra en analog metaldetektor uden digitale styringer til den nuværende Stealth-hardwareplatform," bemærker Phil. "Denne gamle metaldetektor fortsætter med at køre så effektivt som den dag den blev installeret i 1996. Men det har nu de nyeste hardware og software funktioner i Fortress Stealth. "

Omforme den cirkulære økonomi

At skabe en økonomi, der er regenerativ, elastisk og egnet til det lange sigt, styrker fæstningsfilosofien. Siden starten har virksomheden fokuseret en betydelig mængde F & U-indsats i at designe og implementere aldrig forældede metaldetektorer. Det er nu selskabets unikke salgsargument, værdsat af hver enkelt kunde.

For at hjælpe fødevarefabrikker skifte fra en 'take, make and dispose' forretningsmodel, forrige år etablerede Fortress sin flagskib Phantom metal detektor. Nu, når fremtidige produktionskrav og forhandlerkoder kræver det, kan tilbudsniveauopgraderingen opgraderes til at omfatte dataindspillingsspecifikationerne og udvidelig I / O med virksomhedens Stealth-model på mellemmarkedet.

Fortet udnytter også AI til at forbedre prædiktiv vedligeholdelse af maskiner, som et nyt studie, der for nylig blev udgivet af Ellen MacArthur Foundation og Google, foreslår, kunne udrydde ineffektiviteten i globale forsyningskæder.

For at understøtte fleksibel produktion og tilvejebringe mere intelligent maskineovervågning introducerede virksomheden en enkel metode, der gør det muligt for fødevarefabrikker at overvåge præstationen af ​​en entreflåde af metaldetektorer. Fjernbetjeningssoftware (RMS) antages at være den førsteklasses webbaserede inspektionsmaskinbrowser, der forbinder flere Fortress-metaldetektorer ved at bruge M2M-kommunikation via LAN.

Et ubegrænset antal fæstningsmetalledetektorer kan tilsluttes trådløst ved hjælp af en kraftig back-end SQL for at overvåge aktiviteten i realtid via en webvenlig grænseflade. Individuelle og sammenligningsrapporter kan genereres i enten PDF- eller Excel-formater.

RMS er tilgængelig som en mulighed på alle Fortress Stealth metaldetektorer. Den er installeret som standard på Interceptor-serien. I overensstemmelse med Fortress 'Aldrig Forældede' engagement kan eksisterende Stealth-metaldetektorer i feltet også have softwareopgraderet til at forbinde med eksisterende kompatible Stealth-metaldetektorer.

aldrig forældet

Aldrig Forældet er selskabets mest unikke salgsargument, der er værd at vende kunder over hele verden.

Mere mad til tanker

Internationale initiativer som SAVE FOOD har hjulpet med at stille spørgsmålet om fødevaresikkerhed på den politiske dagsorden. På tværs af hele værdikæden har der været en samordnet indsats for at imødegå folks smidighedssæt.

Ca. en tredjedel af den fødevare, der produceres i verden årligt til konsum - ca. 1.6 milliarder tons - går tabt eller spildt. Det er nok til at imødekomme fremtidige globale fødevarebehov. Formentlig er madaffald, hvor den mest oplagte bæredygtighedsagenda ligger.

Udfordringen lige nu er produktionsprocesser, der typisk fokuserer mere på at optimere udstyrs tilgængelighed og liniehastigheder frem for at implementere KPI'er til måling af madaffald. Overdreven niveau af falske afslag er et område, hvor fødevareproducenterne kan drage nytte af de nyeste metaldetektorinnovationer.

Fortælling anslår, at falske produktafvisninger kan tilføje op til mere end £ 14,000 for hver fødevarelinje afhængigt af omfanget af problemet. Interceptor-serien hjælper med at krydsse denne bæredygtighedskasse ved at løse problemet med produkteffekt, der er mere udbredt i våde eller ledende produkter som kød, mælk og bagt brød.

Kritisk påvirker falske afvisninger ikke kun det fysiske affald, hvor god mad kasseres. Lavere fabriksudbytte kan underminere omkostningseffektiviteten af ​​en hel operation, mens gentagne stop og fejloptagelse vil medføre unødvendige omkostninger.

Afslutningsvis siger Phil: "Bæredygtighed kan ikke overvejes på en enkelt metrisk alene. Der er dog meget at sige fra mange miljømæssige udsigter om at udskifte udskiftning af noget, ikke kun metaldetektorer. Hvis fødevareproduktionsfaciliteter kan holde maskiner ud af affaldsstrømmen og forsinke de ekstra miljøomkostninger ved at gøre noget nyt, er det ansvarligt affaldsforvaltning. Det er også et stort kryds for hver fødevareproducent, der stræber efter at nå deres bæredygtighedsmål. "

www.fortresstechnology.co.uk

____________

[1] US Census Bureau's International Database

[2] https://www.nielsen.com/content/dam/corporate/us/en/images/news-trends/2016-newswire/millenial-mindset-infographic.jpg

[3] https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/746642/UK_Statistics_on_Waste_statistical_notice_October_2018_FINAL.pdf

[4] http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2017/581913/EPRS_STU%282017%29581913_EN.pdf

[5] https://www.ellenmacarthurfoundation.org/publications/cities-and-circular-economy-for-food

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link