← Tilbage til Pumper kategori

Udnytte energien ved Glastonbury

glastonbury-pyramide stadium james bryant

Når en ægte hær af entusiaster går ned på den mystiske vale af Avalon, er de der for at opleve, hvad der er blevet et musik og æstetisk fænomen, der blot er synonymt med Glastonbury.

Bevidst om deres rolle i at skabe så lidt ekstra belastning på miljøet som muligt, søger arrangørerne konsekvent på måder at bruge mindre ressourcer til at drive festival.

I år har man ved at arbejde med Grundfos Pumps opnået flere besparelser ved hjælp af en kombination af omskifterpumper til mere effektive styringsmodeller med variabel hastighed, der tilføjer et nyt præcisionsdoseringssystem, der vil spare på kemisk brug samt investere i en overordnet fjernovervågning systemet vil ikke kun give ekstra kontrol, men også evnen til at forhøre og vurdere operationelle data.

Festivalen kan nu komme tæt på sin 50th fødselsdag, men det viser bestemt ikke tegn på at bremse ned, og dets begejstring for at fortsætte med at forbedre sig, er stadig så stærk som nogensinde. For mere information om, hvordan Grundfos Pumps kan hjælpe dig med dit særlige behov for pumpefterspørgsel www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link