← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Gyratorisk madsifter fjerner forurenende stoffer

gyratory food sifter

Eco Treasures forbedrer effektiviteten og reducerer produkttab under produktion af frøolier ved at installere Russell Eco Separator.

En af de vigtigste produktionsaktiviteter inden for Eco Treasures er den økologiske ekstraktion af æteriske olier fra resterende vegetabilske råvarer og fine frugtfrø. For at imødekomme standarder af høj kvalitet og sikre alt jernforurening elimineres inden for partierne, vendte det belgiske baserede selskab sig til Russell Finex, den førende leverandør af vibrationsseparatorer af høj kvalitet, for en innovativ behandlingsløsning.

Ekstraktionen af ​​frøolie fra den resterende frosne masse begynder med at adskille frøene fra saftmassen. For at adskille frøene smeltes den frosne masse først og tørres derefter.

Problemet, som virksomheden stod overfor, var, at der var for meget støv fra den tørrede saftmasse fastgjort til frøene efter tørringsprocessen, hvilket resulterede i en lavere kvalitet af ekstraheret olie. Med Russell Eco Separator® installeret i stedet for det forrige sikringssystem, Eco Treasures var i stand til at adskille støv fra de fine frø, hvilket gjorde det muligt for dem at sende frøene gennem pressestøvfri.

Resultaterne var meget positive. Ikke kun eliminerede Russell Finex-maskinen støvet fra frøene, det sparede dem også tid ved at reducere mængden af ​​arbejdskraft, der gik i deres tidligere produktionsproces. Disse to faktorer bidrog til reduktion i produktionsomkostninger for Eco Treasures, en stigning i produktivitet samt et bedre produkt for deres kunder.

Vær venlig kontakt Russell Finex for mere information om denne applikation, eller hvordan virksomheden kan hjælpe med dine specifikke krav.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link