← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Vejledning til identifikation af ægte boilerhuseffektivitet

B850 Spirax Sarco
  • Stigende energiomkostninger og et forsøg på at reducere CO2-emissioner har skabt en atmosfære af usikkerhed for britiske virksomheder
  • Boilerhouse-ledere har en tendens til at tro, at de opererer på et effektivitetsniveau 15% højere end de faktisk er
  • 'En vejledning til at identificere dit kedelhus' sande effektivitet 'indeholder otte områder til forbedring for at øge effektiviteten og reducere driftsomkostningerne


Med økonomisk usikkerhed, der dæmper virksomhedernes evner til at konkurrere på et hjemmemarked og globalt marked, er energi-, vedligeholdelses- og fabriksoperatører under stigende pres for at reducere driftsomkostningerne. En ny guide kaster lys over kerneudfordringerne med traditionel måling af kedelhusenergi og forbedringsområder.

Den nye guide er skrevet af Darren Silverthorn, National Controls and Metering Specialist hos Spirax Sarco, og sigter mod at støtte operationelle ledelsesteams ved at fremhæve forbedringsområder, der kan gøres for at forbedre effektiviteten og reducere de penge, der er brugt på at betale for energi.

'En guide til identificering af dit kedelhus' sande effektivitet 'identificerer flere problemer med traditionel kedelhusmåling, herunder brug af brændereffektivitet til at indikere den samlede effektivitet af deres kedelhus. Derudover fremhæver det otte potentielle forbedringsområder, som ledere kunne gå glip af, hvilket resulterer i et potentielt uoptimeret system, højere driftsomkostninger, øget brændstofforbrug og CO2-emissioner.

Kedelhusinstallation 03

Vejledningen fremhæver fordelene ved at bruge en omkostningseffektiv, innovativ løsning for sikkert og effektivt at få et fuldt overblik over dampsystemets ydelse, såsom et kedelhusenergimonitor.

Der er ofte begrænsede midler til overvågning af energi i de fleste kedelhuse og derfor begrænset viden om den samlede kedelhusydelse med faciliteter, der ofte ikke er klar over, hvor energitab kunne identificeres. En energikontrol med kedelhus giver en kompakt løsning til at indsamle alle vigtige data - hjælpe facilitetsledere med at hjælpe sig selv.

”De britiske virksomheder har lidt af svækket konkurrenceevne på grund af stigende energiomkostninger og et usikkert økonomisk miljø,” Darren Silverthorn sagde. ”Disse virksomheder kunne reducere deres driftsomkostninger ved at overvåge energikapaciteten i deres kedelhus for at forstå de tab, dampsystemet kunne have.

Kedelhus 11

"Denne vejledning har til formål at hjælpe energi-, vedligeholdelses- og anlægsoperatører med at hjælpe sig selv ved at give dem de områder, de kunne forbedre, for at øge kedelhuseffektiviteten, reducere driftsomkostningerne og gøre morgendagen til en mere effektiv og omkostningseffektiv dag.

For at finde ud af, hvordan du kan identificere det faktiske effektivitet af dit kedelhus, Klik her for at downloade vores guide nu.

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link