← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos UPS3 Cirkulationspumpe, der ændrer spillet

UPS3 support

Siden lanceringen af ​​UPS3 15-50 / 60 har den fået en betydelig følge af tilhængere, og disse tal fortsætter med at vokse. En meget vigtig egenskab er den pålidelighed, denne pumpe kan demonstrere, da den opretholder en konstant høj ydeevne gennem sæsonen. Forbedret energieffektivitet er et andet vigtigt talent, der kombineres med en lettere at tilslutte stik og diagnosticering ombord, der virkelig får denne pumpe til at skille sig ud fra standardtilbud.

Fred i sindet er garanteret, da denne pumpe blev bygget på en platform, der blev bevist i millioner af kedler inden dens lancering.

UPS3 er en cirkulationspumpe designet til brug i husholdningsvarmesystemer til enten variabel eller konstant strømningshastighed. Dette skyldes, at det automatisk styrer differenstrykket ved at justere pumpens ydelse til det aktuelle opvarmningsbehov uden brug af eksterne komponenter. Alt dette betyder, at når du har brug for at kombinere pålidelighed, effektivitet, hoved, diagnostik og monteringstid, er der virkelig kun en spiller at vælge.

Vi ønsker alle at støtte det vindende hold, og med så mange gode signeringer, ved at gå sammen med Grundfos indenlandske cirkulatorhold, vil du sikre dig, at du kommer i en egen liga. Find ud af mere på www.grundfos.co.uk/newteam

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link