← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos optimeringstjenester - Hvilken vurdering er den rigtige for dig?

energikontrol

Pumper er kernen i dine faciliteter. Dag ind og dag ud, pumper får din virksomhed til at køre. Men de kommer til en pris. Ikke så meget at købe, men i den daglige drift af pumpen. Faktisk vedrører 85% af de samlede omkostninger til dine pumper den energi, der bruges til at køre pumperne. Og der er penge at spare.

En energikontrol af dine pumper giver et solidt fundament for at spare 30-50% på driftsomkostningerne for dine pumper. Enhver installation med gamle, overdimensionerede, ineffektive eller uegnede pumper skjuler sandsynligvis denne form for besparelser - og Energy Check hjælper dig med at opdage potentialet. Hos Grundfos tilbyder vi en række forskellige energieffektivitetsvurderinger: Energy Check, Energy Check Advanced, Pump Audit og Thermo Dynamic Testing.

Hvis du ønsker en hurtig vurdering af de typiske besparelser, der kan gøres ved at opgradere til højeffektivitetspumper på en eller flere af dine pumper, er Grundfos Energy Check et godt sted at starte.

Med en avanceret energikontrol kan vi overvåge energi- og ydeevneegenskaberne for hver pumpe i dit anlæg på én gang, dette kan ofte give større fordele end bare energiovervågning, ofte fremhæve problemer med ventilens ydelse og forkert specificerede pumper.

Hvis du kan lide at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du gerne vil booke en energikontrol, så kontakt os og besøg www.grundfos.co.uk .

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link