← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Grundfos annoncerer halvårsresultater

Foto af Morten Fauerby // Montgomery @ 2016 Morten Fauerby

På baggrund af et udfordrende globalt marked har Grundfos Pumps annonceret meget tilfredsstillende halvårsresultater for 2019, der viser salgsvækst samt øget indtjening.

Virksomheden, der har et klart mandat til at levere en positiv indvirkning på både klima- og vandressourcerne, kan også tydeligt demonstrere, at de praktiserer, hvad de forkynder. Dette demonstreres ved at reducere deres eget energiforbrug med 11% og vandforbruget med 10% sammenlignet med samme periode med 2018.

Med længerevarende ambitioner om at reducere både vandforbrug og CO2-emissioner med 50% med 2025 samt et yderligere mål om at være klimapositiv af 2030, tager Grundfos deres bæredygtighedsambitioner meget alvorligt, som det er tydeligt i deres nyligt lancerede 2025-strategi.

Grundfos-administrerende direktør Mads Nipper sagde: ”Jeg er meget stolt over, at vi fortsætter med vores momentum, der har en positiv indflydelse på verdens vand- og klimaudfordringer, ved at levere betydelige energibesparelser til vores kunder og bringe sikkert drikkevand til mennesker i nød” .

Hvis du vil vide mere besøg www.grundfos.com

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link