← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos MAGNA1 nu med indbygget alsidighed

magna1 s-model

Med stabler af erfaring under sit bælte har Grundfos MAGNA-familien været på en evolutionsrejse siden 2001-lanceringen, da udbuddet løbende bliver revideret. Dette er for at sikre, at den fortsat fuldt ud dækker de stigende krav, der kræves af en moderne cirkulator.

I dag har dette ført til et forbedret udvalg af MAGNA1-kredsløbsmotorer med enkelt og to hoved, der er specielt designet til cirkulerende væsker i en bred vifte af lette kommercielle og kommercielle anvendelser. MAGNA1s voksende alsidighed gør dem nu egnede til brug i varmesystemer; klimaanlæg og kølesystemer; husholdningsvandssystemer; jordkilde varmepumpe systemer samt solvarmeanlæg.

Derudover tilbyder disse MAGNA1-modeller også den perfekte løsning ikke kun i nye, men også i renoveringsforhold, især hvor du enten skal erstatte et ældre Grundfos UPS-produkt eller en af ​​de mindre modeller fra den originale MAGNA-familie. Endvidere leverer disse nyeste generation MAGNA1 pumper en anden fordel, da de også giver mulighed for nogle grundlæggende kommunikationsmuligheder.

Få mere at vide om det nyeste MAGNA1-sortiment samt de mange andre fantastiske pumper i vores line-up ved at besøge www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link